vineri, 18 martie 2016

Șireturi care se strâng automat: Nike HyperAdapt 1.0

Nike a anunțat HyperAdapt 1.0, primul model de incaltaminte sport cu sireturi adaptabile automat, un rezultat al unui proiect ce include inginerie digitală, electronică și mecanică.

Functionarea este simplă: "Când apare presiune pe câlcâi, este apasat un senzor, iar sistemul va strânge în mod automat șireturile. Există de asemenea si două butoane pentru a strânge și desface automat șireturile si pentru le a ajusta suplimentar, până când considerati că șireturile sunt reglate corect. Inovatia rezolva si o alta preocupare a sportivilor, aceea de a face mici ajustări rapide. Sireturile prea strânse sau nesiguranta unor șireturi prea largi sunt acum relicve ale trecutului. Un siret adaptabil automat poate oferi avantaje importante pentru un sportiv. Sistemul HyperAdapt 1.0 detectează in timp real necesitatea unui siret mai strâns. Este eliminata distragerea atentiei, care poate să fie canalizata spre performanță. Acesta este un pas important, pentru că picioarele sunt supuse unui incredibil efort în timpul competiției", explică inginerii Nike.

Nike HyperAdapt 1.0 va fi disponibil numai pentru membrii Nike+, începând din acest an, într-o gamă de trei culori. Pentru a deveni un membru al Nike +, trebuie sa te înregistrezi AICI.


Un comentariu despre subiectul „Șireturi care se strâng automat: Nike HyperAdapt 1.0”:
Anonim

Back To The Future 2 devenit realitate..... ce mai urmeaza oare?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile