marți, 5 aprilie 2016

Acord BBC Worldwide - SPI pentru difuzarea unor seriale de succes pe canalele Filmbox

SPI International a semnat un acord extins cu BBC Worldwide, achiziționând drepturi de televizare și de difuzare VoD pentru unele producții britanice de succes, cum ar fi "Doctor Who" ( sezonul 9 ) "Wolf Hall" și "War and Peace", în plus față de alte seriale pe care operatorul le va difuza pe canalele sale FilmBox din întreaga Europă Centrală și de Est, Turcia, Africa și Orientul Mijlociu.

Acordul include de asemenea si productii precum "Miss Marple", "Jekyll" sau primele trei sezoane ale seriei "Sherlock" și se aplică în următoarele teritorii: România, Polonia, Ucraina, Letonia, Lituania, Estonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Albania, Croația, Serbia, Bosnia & Herzegovina, Macedonia, Slovenia, Kosovo și Muntenegru.

Berk Uziyel, director executiv al SPI International / Filmbox International a precizat: "Suntem încântați să dezvoltăm în continuare parteneriatul nostru cu BBC Worldwide, pentru a oferi programe de înaltă calitate pentru telespectatorii canalelor noastre FilmBox. Difuzand conținut de la BBC Worldwide, suntem siguri că televiziunile noastre de filme vor continua să ofere cea mai buna selectie de continut de la unul dintre furnizorii cei mai prolifici din lume."

UPDATE 7 aprilie 2015: Filmbox a remis catre HD Satelit si un comunicat oficial, relativ asemanator, pe care il prezentam mai jos:

SPI International semnează cu BBC și aduce superproducții britanice în grila FilmBox

SPI Internațional a achiziționat recent drepturile de a difuza producțiile BBC în Europa de Est, Turcia, Africa și Orientul Mijlociu.

Superproducțiile britanice precum „Doctor Who”, „Wolf Hall”, „Război și Pace”, împreună cu alte titluri importante vor intra în oferta de TV și VodD a operatorului FilmBox, pentru canalele sale din Europa Centrală și de Est, Turcia, Africa și Orientul Mijlociu. Acordul semnat cu BBC Worlwide dă dreptul SPI International să difuzeze „Wolf Hall”, o dramă istorică despre ascensiunea lui Thomas Cromwell, fiul unui fierar de rând, care a devenit ministrul regelui Henry al VIII-lea. În plus, în grila FilmBox vor intra, cu această ocazie, serialele „Război și Pace”, o adaptare în 6 părți a romanului semnat de Lev Tolstoi, „Miss Marple”, „Jekyll”, primele 3 sezoane ale îndrăgitului „Sherlock” și sezonul 9 din „Doctor Who”. Acordul este valabil pentru următoarele țări: Polonia, Ucraina, Letonia, Lituania, Estonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Albania, Croația, Serbia, Bosnia & Herzegovina, Macedonia, Slovenia, Kosovo și Muntenegru. Pentru România, data la care aceste seriale vor fi difuzate urmează a fi anunțată ulterior. Vă vom ține la curent.

”Suntem încântați să dezvoltăm parteneriatul cu BBC Worlwide pentru a oferi programe de înaltă calitate tuturor abonaților canalelor FilmBox. Producțiile semnate de BBC Worlwide ne vor ajuta să oferim în continuare, prin intermediul canalelor noastre de film din Europa de Est, Turcia, Africa și Orientul Mijlociu, cel mai bun conținut de divertisment de la unul dintre cei mai renumiți furnizori”, a declarat Berk Uziyel, Director Executiv SPI International.

Acordul a fost semnat de compania media din Varșovia, Kino Polska TV S.A., al cărei acționar majoritar este SPI International BV.

SPI International a dobândit, de asemenea, dreptul de a difuza anumite titluri și la FilmBox Africa, canal prezent pe diverse platforme digitale și retețe de cablu în Africa și Orientul Mijlociu. Printre serialele care vor avea premiera aici amintim thrillerul britanic, producție 2015, „An inspector calls”, alături de „Sally Lockheart Mysteries”, mai multe sezoane din „Doctor Who”, precum și primul sezon din „The Musketeers”.


Despre SPI International

SPI International / Filmbox este o companie globală de media, care operează mai mult de 30 de canale de televiziune, pe 5 continente, cu peste 45 de milioane de abonați.

SPI este unul dintre cele mai mari furnziori de conținut 4K / Ultra HD din lume. Compania folosește tehnologie de ultimă generație, oferind abonaților săi acces atât la conținutul linear, cat și la platforma de VoD, inclusiv live streaming de 4K / programare UHD, iar canalele FilmBox pot fi umrărite pe orice dispozitiv conectat la Internet, prin intermediul media playerelor principale, precum și prin intermediul furnizorii locali OTT.

De peste 25 de ani, SPI International este furnizor de top de filme și de programe de televiziune pe piața internațională, iar acordurile importante ale SPI cu parteneri de renume asigură conținut de calitate, cu apreciere puternică.


Niciun comentariu despre subiectul „Acord BBC Worldwide - SPI pentru difuzarea unor seriale de succes pe canalele Filmbox”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile