marți, 5 iulie 2016

Jocurile Olimpice de vară din 2016 în 4K si VR

Modern Times Group (MTG) va difuza peste 120 de ore de programe în realitate virtuală la 360° și in Ultra HD, de la Jocurile Olimpice de vară din 2016.

MTG va lansa un canal dedicat 4K în Suedia, denumit Viasat Ultra HD, pentru aceste transmisii. Aceasta televiziune va fi lansata la timp pentru a difuza inclusiv ceremonia de deschidere de la Rio de Janeiro, din 5 august 2016.

MTG va colabora de asemenea cu Samsung și operatorul de sateliti SES pentru televiziunea Ultra HD, care va include peste 120 de ore de transmisii de la Jocurile Olimpice de Vară. Competitiile Ultra HD vor fi disponibile pentru abonatii prin satelit ai Viasat, ce detin un abonament la pachetul de sport și un receptor Ultra HD sau CAM, dar cu o întârziere de o oră fata de timpul real al Jocurilor.


Pentru aplicația de realitate virtuală, Viasat Sport 360, MTG a făcut echipă cu Samsung pentru a oferi conținutul prin căști Samsung Gear VR. Aplicația va fi gratuita la descarcare incepand cu 2 august pentru smartphone-urile compatibile cu Samsung Gear VR, iar in App Store și Google Play din 23 august, probabil pentru programe inregistrate.


Un comentariu despre subiectul „Jocurile Olimpice de vară din 2016 în 4K si VR”:
Anonim

Vor fi si la T(VR), dar fara VR :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile