vineri, 2 septembrie 2016

Focus Sat: Concurs având ca premii 3 televizoare smart și abonamente Familia pentru minim o lună

Focus Sat a lansat o campanie promotionala prin care clientii existenti ai acestui DTH pot castiga pachetul Familia pentru minim o luna, daca recomanda prietenilor serviciile Focus Sat. De asemenea, cei care se vor abona prin aceasta campanie pot castiga unul din cele trei televizoare smart oferite ca premii in campanie ( televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5200, Full HD, pret unitar 1671 lei cu TVA inclusă).

Campania este disponibila in perioada 1 – 30 septembrie 2016 în magazinele selectate în care sunt prezente terminale Payzone si materiale de promovare a campaniei. Abonatii existenti care participa la campanie trebuie să aibă minimum pachetul de programe Familia, activ pe toată perioada de desfășurare a campaniei.

Cum participi la concurs:


Clientul existent Focus Sat trebuie să completeze seria smartcardului său pe pliantul distribuit de organizator în magazinul partener Payzone, pliant prin care se comunică prezenta campanie, să ofere pliantul prin care se comunică prezenta xampanie, completat cu seria smartcardului său, unei alte persoane fizice, care nu detine, la data de 01 septembrie 2016, un contract de furnizarea servicii de televiziune prin satelit încheiat cu organizatorul (prieten, rudă sau cunoștință – „Prieten recomandat”), recomandand astfel serviciul de televiziune prin satelit al Focus Sat, apoi să comunice Prietenului recomandat să apeleze Centrul de Relații Clienți al Focus Sat la numărul 021.406.7220 pentru a solicita instalarea serviciului de televiziune prin satelit.

"Prietenul recomandat" trebuie să apeleze Centrul de Relații Clienți al Organizatorului la numărul 021.406.7220, în perioada de desfăşurare a Campaniei, și să comunice operatorului codul smartcard-ului și codul magazinului - partener Payzone; aceste date le va regăsi pe pliantul primit de la Clientul existent Focus Sat prin care se comunică prezenta Campanie. Apoi trebuie să opteze, în perioada de desfăşurare a Campaniei, pentru incheierea unui contract de furnizarea servicii de televiziune prin satelit cu Organizatorul, si instalarea serviciului de televiziune prin satelit, în acest mod devenind Client nou Focus Sat.

Tragerea la sorți pentru desemnarea câştigătorilor categoriei “Clienți noi Focus Sat” va fi efectuată electronic prin intermediul platformei www.randomizer.org la data de 18 octombrie 2016. Un client nou Focus Sat intră în tragerea la sorți cu un număr de șanse de câștig egal cu numărul smartcard-urilor activate ca urmare a solicitării de incheiere unui contract de furnizarea servicii de televiziune prin satelit cu organizatorul.


2 comentarii despre subiectul „Focus Sat: Concurs având ca premii 3 televizoare smart și abonamente Familia pentru minim o lună”:
Anonim

Complicat...

Anonim

Am completat deja un formular si l-am dat la un amic care vrea sa se aboneze la ei zielele astea. Totul a fost foarte simplu. Ce vi se pare complicat ? Ca trebuie sa iesiti din casa din fata calculatorului si sa mergeti pana la un sediu de-al lor? Plimbarea face bine. Bafta tuturor la concurs !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile