sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Black Friday Digi Mobil 2016

Dupa ce ieri Orange Romania a anunțat campania de Black Friday 2016, si RCS RDS a lansat de asemenea Black Friday pentru Digi Mobil, intre 11 si 21 noiembrie 2016. Conform comunicatului companiei, sunt oferite ( la alegerea clientului ) reduceri de până la 400 de lei pentru telefoane smart sau de 50% din pretul abonamentului (12 luni).

RCS RDS precizează că reducerea de până la 400 lei se obtine astfel:
- daca este ales abonamentul Optim Nelimitat, se ofera o reducere de 50 lei.
- daca se porteaza numărul de abonament in reteaua Digi Mobil, se adauga suma cadou promotionala pentru portare de 150 de lei, iar daca utilizatorii vin in reteaua la Digi Mobil cu numărul de cartela din alta retea, se adauga doar jumatate din sumă, adica 75 lei.
- clientii pot suplimenta reducerea până la 400 de lei daca opteaza si pentru alte servicii Digi.

Aceste sume cumulate pot sa fie utilizate ca avans sau discount la plata integrala pentru achizitionarea oricarui smartphone din oferta Digi Mobil.

Daca doresc o reducere la plata abonamentului lunar, clientii pot opta pentru o reducere de 50% din pretul acestuia, timp de 12 luni, daca isi porteaza numarul de abonament la Digi Mobil.

Utilizatorii care isi porteaza numarul de cartela din alta retea la Digi Mobil, beneficiaza de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioada de 6 luni, se mai precizeaza in comunicat.


6 comentarii despre subiectul „Black Friday Digi Mobil 2016”:
Anonim

Din păcate telefoane pe stoc sunt foarte puține. Eu am făcut comandă și aștept de 3 săptămâni să-mi vină telefonul. Nu era vorba de nici o promoție, pur și simplu am vrut un tel 4G la preț normal...

Anonim

Eu mi-am luat telefon Lenovo e la digi PE LOC si imediat. A durat vreo 50 minute de cand am intrat pe usa la RCS, din care 10 minute am stat la coada, 30 minute a durat completarea contractului si 10 minute verificarea telefonului in fata mea.

Anonim

depinde de noroc si de stoc. eu am fost la o casierie sa iau unul gratis si nu aveau, dar mau trimis la alta casierie si acolo intradevar mi lau dat pe loc. pentru altul luat mai demult a trebuit sa astept cam o jumatate de luna. deci depinde de noroc si de stocuri, poti sa il iei si pe loc dar si in cateva saptamani, nu e regula ca il iei pe loc sau cu intarziere mare, cum zic unii si altii, repet depinde de stocuri si noroc

Anonim

Eu am asteptat vreo 15 zile, dar tinand cont ca am luat un smarphone care facea 600 RON, dar fara sa dau avans si fara niciun fel de rate, doar cu abonamentul de 5 euro care are o gramada de net si minute, nu am ce zice, e foarte bine. Ma gandesc sa mai fac inca un abonament pentru al doilea telefon, dar acum au alte modele, trebuie sa le studiez performantele tehnice inainte.

CriSS1982

e Gold Friday

Anonim

@CriSS1982, in promo-ul de la televizor si in bannerele de la ei pe site e folosit Gold Friday, dar in comunicat e folosit Black Friday:

http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=565

Probabil potentialii clienti cauta pe net dupa Black Friday Digi Mobil sau Black Friday RCS RDS, nu dupa Gold Friday, de aia au folosit Black Friday in comunicat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile