joi, 10 noiembrie 2016

Orange România lansează Orange Money, serviciul de transfer de bani și plăți cu telefonul mobil

Orange Money, serviciul de transfer de bani și plăți cu telefonul, este disponibil începând de astăzi clienților din întreaga țară, anunta compania Orange România printr-un comunicat remis către HD Satelit. Utilizatorii pot plăti facturi de utilități, reîncărca opțiuni PrePay pentru cei dragi, pot primi și transfera bani simplu și rapid, folosind doar telefonul mobil.

Aplicația Orange Money este disponibilă gratuit în Google Play, activarea contului realizându-se în magazinele Orange. Portofelul Orange Money poate fi încărcat în numerar în magazinele partenere sau prin card, în aplicația mobilă Orange Money și siteul www.orangemoney.ro.

Funcționalități Orange Money:

- Transfer de bani doar cu telefonul, instant și în deplină siguranță, la fel de simplu precum trimiterea unui SMS
- Plăți facturi prin aplicația mobilă sau folosind meniul disponibil la *111#, pentru utilizatorii fără smartphone*. Plata facturilor se poate realiza prin scanarea codului de bare sau prin introducerea codului de client, aplicația realizând interogarea în timp real a soldului fiecărui cont de client pentru furnizorii afișați, fără a fi nevoie de factură
- Reîncărcare PrePay

Până pe 15 decembrie 2016, clienții Orange Money beneficiază de:
- Transferuri gratuite între conturile Orange Money
- 1GB** bonus pentru fiecare factură de minim 30 de lei plătită prin Orange Money
- Un bonus de bun venit de maxim 5 euro alocat în contul Orange Money pentru prima reîncărcare PrePay
- Un bonus de bun venit de maxim 15 euro alocat în contul Orange Money pentru orice abonament nou sau reînnoit pe o perioadă de 24 de luni

„În contextul în care românii folosesc smartphone-urile pentru a realiza din ce în ce mai multe operațiuni menite să îi conecteze rapid și sigur la ceea ce este important pentru ei, credem că serviciile financiare mobile reprezintă viitorul. Orange Money este o soluție care răspunde nevoii de a economisi timp și de a transfera bani în siguranță oriunde și oricând, prin folosirea a ceea ce devine unul din cele mai personale obiecte – telefonul mobil. Orange Money este un element cheie în strategia noastră de a lansa soluții digitale simple și utile, adaptate pieței locale”, a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer al Orange România.

Aplicația Orange Money va fi disponibilă în curând și pentru iOS. Mai multe detalii despre Orange Money sunt disponibile la www.orangemoney.ro.

*Furnizorii și partenerii Orange Money: Orange, Engie, E-ON, Electrica
**În limita a 10GB/lună


Niciun comentariu despre subiectul „ Orange România lansează Orange Money, serviciul de transfer de bani și plăți cu telefonul mobil”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile