vineri, 23 decembrie 2016

HBO Europe a obținut mai multe licențe pentru distribuție IP, inclusiv pentru România

HBO Europe poate distribui programele televiziunilor HBO 2, Cinemax si Cinemax 2 prin intermediul sistemelor de transport speciale. Autoritatea de reglamentare in mass-media din Cehia ( RRTV sau Consiliul pentru Radio și Televiziune), la ultima sa sedinta, a oferit companiei HBO Europe licențe pentru grupuri IP de distribuție a programelor HBO 2, Cinemax si Cinemax 2.

Mai precis, compania a primit o licență pentru distributie prin tehnologie IP pentru HBO 2 România, Republica Moldova, Republica Cehă, Slovacia si Ungaria, precum si două licențe pentru distributie IP pentru canalele Cinemax și Cinemax 2 în România, Republica Moldova, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croația, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herțegovina.

Licențele sunt valabile pentru circuite internaționale de telecomunicații private și pentru conectivitate IP de la punctul de acces, pe baza acordului cu operatorii de retransmisie, prin intermediul receptoarelor sau altor dispozitive similare, furnizate de către acești operatori de retransmisie.

RRTV informează de asemenea autoritățile de reglementare ale statelor membre ale Uniunii Europene, și anume pe cele din România, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croația și Slovenia, că pe teritoriul lor se poate transporta oricare dintre aceste programe cu licențe din Cehia.


3 comentarii despre subiectul „HBO Europe a obținut mai multe licențe pentru distribuție IP, inclusiv pentru România”:
Anonim

pai da, ca de anul asta nu vor mai fi distribuite canalele hbo prin satelit

Anonim

De azi nu mai sunt transmise prin satelit.

Eugen

@Anonim, de azi canalele HBO nu mai sunt DISTRIBUITE catre cablisti prin satelitul Amos de la 4 grade Vest. Insa canalele HBO sunt transmise prin satelit in continuare, in grilele diversilor operatori DTH, inclusiv din Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile