vineri, 20 ianuarie 2017

Bloomberg TV HD, necriptat prin satelit

Televiziunea Bloomberg TV a început sa fie transmisa în rezolutie High Definition prin fasciculul european al satelitului Astra 2G de la pozitia orbitala 28,2 Est ( receptionabil in România cu antene de mici dimensiuni ).

Axat in special pe stiri economice, Bloomberg TV HD difuzeaza in limba engleza aceleasi programe ca si versiunea SD, dar in rezolutie 1920 x 1080. Frecventa de receptie este 11686, polarizare verticală, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S / QPSK, necriptat.

Bloomberg Television a fost lansata in anul 1994. Este detinuta de catre Bloomberg L.P, companie fondata in anul 1981 de catre Michael Bloomberg, fost primar al New York-ului si in acelasi timp om de afaceri, scriitor, politician, filantropist si desigur milardar, cu o avere estimata la 43,3 miliarde dolari in octombrie 2016 ( al saselea cel mai bogat om din SUA si al optulea cel mai bogat om din lume ).

Bloomberg Television are sediul principal in New York, dar si un sediu european la Londra, precum si pe alte continente. Este distribuită la nivel international către 310.000 milioane locuinte si transmite 24 de ore pe zi programe de știri, in special financiare. Prima versiune HD a acestei televiziuni a fost lansata in anul 2011 prin Time Warner Cable.


2 comentarii despre subiectul „Bloomberg TV HD, necriptat prin satelit”:
Anonim

poate al vor lua toate firmele de cablu si poate subtritare in limba romana

Anonim

Un canal de stiri in direct, cu subtitrare in română ? :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile