joi, 23 februarie 2017

Televiziunea Inedit Tv schimbă parametrii de recepție gratuită prin satelitul Thor 6, din 1 martie 2017

Televiziunea de muzică populară românească Inedit Tv a anunțat că schimbă datele de recepție gratuită prin satelitul Thor 6. Din 1 martie 2017 va utiliza nu doar o altă frecvență, ci si DVB-S in loc de DVB-S2, QPSK in loc de 8PSK si MPEG2 in loc de AVC ( MPEG4 ).

Doar telespectatorii cu receptoare de satelit HD ( sau alte dispozitive compatibile DVB-S2 MPEG4) aveau posibilitatea de a receptiona acest post tv prin acest satelit, pe frecventa 11881 ( polarizare verticala. SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK ). Noii parametri vor oferi posibilitatea de receptie a Inedit Tv prin Thor 6 și de catre telespectatorii care detin receptoare de satelit digitale SD ( DVB-S MPEG2).

Noile date de receptie ale Inedit Tv prin satelitul Thor de la 0,8 grade Vest ( pozitie orbitala utilizată si de Focus Sat si Digi  Tv ) vor fi: frecvența 12092, polarizare orizontala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S / QPSK, necriptat.


8 comentarii despre subiectul „Televiziunea Inedit Tv schimbă parametrii de recepție gratuită prin satelitul Thor 6, din 1 martie 2017”:
Vilceanu

Era si timpul pentru ca se putea receptiona doar cu receptoare hd, altele decat cele oficiale. Adica nu prea il putea urmarii nimeni.

Anonim

Cum adica ? Eu il prindeam si il prind si acum. Poate vrei sa spui ca nu il prindeau abonatii Focus Sat cu receptoare oficiale, dar nu ca nu il prindea nimeni.

Anonim

Oricine cu receiver HD FTA putea receptiona Inedit Tv, acum il vor receptiona si cei cu receptoare SD.

Anonim

O data cu noua frecventa exista posibilitatea ca postul Inedit TV sa intre in grila de programe a dth Digi pentru ca am vazut ca aceasta frecventa este captata si de receptoarele digi.

Vilceanu

Da, vorbesc doar de clientii focus sat, pentru ca nici receptoarele hd ale acestora nu au posibilitatea de receptie a canalului Inedit.
Softul acestora nu permite decat accesul canalelor aflate in grila.
Pentru cei cu receptoare sd nici gand sa se poata urmarii.

Unknown

Știe cineva dacă mai emite JURNAL TV.MD. pe 4,8

Anonim

Jurnal Tv nu mai emite prin satelit.

Anonim

Este cezar la 4,8 est.a fost intotdeauna numai ca acum e trans mpeg4. Frecv.12,734 orizontal sr 3333

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile