sâmbătă, 13 mai 2017

Locuri de muncă la Netflix, inclusiv pentru români

Netflix a anunțat că va avea peste 400 angajați la noul său centru european de servicii pentru clienți, care a fost lansat săptămâna aceasta la Amsterdam pentru abonații din 11 țări europene (România, Belgia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, Suedia și Regatul Unit). Centrul multilingv va angaja inițial o forță de muncă de 170 persoane, crescând la 345 până la sfârșitul anului 2017 și depășind 400 până la sfârșitul anului 2018.

În Amsterdam este sediul central pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Acest sediu și-a dublat forța de muncă de la începutul anului 2016. Mai mult de 120 de angajați din 18 țări lucrează deja aici în domenii precum dezvoltarea afacerilor, PR, politici publice sau au funcții în domenii departamente de finanțe, juridice sau de recrutare.

Extinderea continuă a forței de muncă a Netflix în Europa completează investiția tot mai mare a companiei în producțiile europene (licențiate, originale și coproducții).

"Suntem încântați să anunțăm crearea de locuri de muncă în Europa și deschiderea noului nostru centru de servicii din Amsterdam, precum și două noi serii originale europene. Europa este un centru creativ pentru povestiri minunate care rezonează în întreaga lume. Continuăm să investim în conținut european", a precizat Reed Hastings, cofondator și CEO al Netflix.

Locurile de muncă vacante la Netflix pot fi văzute AICI, unde se poate și aplica. De exemplu, acum este necesar cel puțin un angajat român pentru serviciul de relații cu clienții ( aplică AICI )


Niciun comentariu despre subiectul „Locuri de muncă la Netflix, inclusiv pentru români”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile