luni, 12 iunie 2017

Telekom: Prima demonstrație 5G din România

Telekom România a prezentat astăzi, în colaborare cu Ericsson, o demonstrație a tehnologiei 5G, având intenția ca în viitor să ofere acoperire de 100% cu 5G oriunde Deutsche Telekom are operațiuni, inclusiv în România.

Compania a încheiat cu Ericsson un parteneriat pentru a implementa ca teste prima rețea 5G transcontinentale, Ericsson furnizând infrastructura.

Conferința o găsiți AICI și a început la ora 10:30.


5 comentarii despre subiectul „Telekom: Prima demonstrație 5G din România”:
Anonim

ce tare este ultima poza, stau aia in afara camerei cu teste mai ceva ca la spital cand iti faci radiografie. se stie de multa vreme ca aceasta tehnologie nu are cum sa evolueze deoarece frecventele in care lucreaza sunt "cancerigene" pentru creier... si asa si 4g-ul in benzile finale sunt cu probleme folosite timp indelungat

Anonim

Care e sursa dovedita științific a afirmațiilor tale? Nici nu ar putea exista o astfel de dovada, în condițiile în care 5G nu a fost încă lansat comercial si deci nu au fost efectuate studii pe termen lung.

Orice radiație e teoretic cancerigena, inclusiv 2G, 3G si 4G. Inclusiv routerul tău wireless sau telefonul/ laptopul / tableta prin care te conectezi acum la internet si comentezi pot sa fie cancerigene. De aceea vor exista limite impuse.

Oricum, toata Europa va trece la 5G mai devreme sau mai târziu, in alte tari mai evoluate s-au efectuat deja teste multiple. Si in Romania va fi la fel, la toti operatorii, si la Digi Mobil, si la Orange, si la Telekom. Mai devreme sau mai tarziu va fi implementat 5G la toti. Ce vei face atunci? Vei evada in Antarctica? :) Nu are rost, deja pe teritoriul Romaniei emit semnale posibil cancerigene zeci de sateliti, inca de acum zeci de ani, dar vad ca suntem bine. Deci nu te ingrijora degeaba. Grija asta poate sa fie chiar mai periculoasa decat radiatiile 4G/ 5G :)

Anonim

Că radiațiile nu sunt bune este știut, dar nu trebuie nici sărit peste cal. Nivelul de radiații ale unui router într-un an sunt echivalentul a 15 minute vorbite la un telefon mobil.

Anonim

Prima data sa asigure acoperire 3G, se gaseste doar in oras. Foarte slab ofera net 3g-4g, dar acoperirea e slaba.

Dinu

Când am văzut atât de multe comentarii în scurt timp, am crezut ca se discută cu ardoare detalii tehnice, performanțe, viteze, distanțe de acoperire 5G vs 4G/3G, banda disponibilă și alte opinii despre aceste "bunătăți" ale noilor tehnologii. Dar surpriza a fost tipică românească, ca de fiecare dată când un furnizor de servicii de telecomunicații încearcă să prezinte ceva nou în România: toată lumea vede doar posibila parte goală a paharului sau discută pe lângă subiect. :-)

Pentru început puteți afla mai multe informații de aici:

https://en.wikipedia.org/wiki/5G

După ce obțineți un minim de informații despre acest subiect, vă aștept la discuții cu adevărat utile și interesante.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile