miercuri, 25 octombrie 2017

FIFA: Toate cele 64 de meciuri de la Cupa Mondială din Rusia vor fi disponibile în Ultra HD HDR

FIFA a confirmat că în anul 2018, la Cupa Mondială din Rusia, toate meciurile vor fi disponibile în UHD HDR, iar tehnologiile VR și 360° VoD vor fi parte a planului global de producție.


"Într-un efort de a rămâne în fruntea industriei, toate cele 64 de meciuri vor fi produse în Ultra High Definition cu HDR. Datorită unei configurații hibride UHD / HDR / 1080p, vor fi disponibile mai multe rezoluții video (1080i, 1080p sau UHD HDR) prin intermediul unui singur lanț de producție. Folosind scanarea progresivă ca format de producție de bază, dar și HDR, vom oferi o calitate îmbunătățită a imaginii pentru toți licențiatorii de drepturi media, indiferent de formatul lor de distribuție", precizează FIFA.

37 de camere video, dintre care 8 cu ieșiri duale UHD HDR și 1080p/SDR, precum și alte 8 camere video cu ieșire duală 1080p HDR și 1080p SDR vor contribui la transmisia fiecărui meci. Alte 8 camere Super-slow-motion și două camere Ultra-motion, o camera video pe cablu și o heli-cameră cineflex vor asigura imagini de înaltă clasă disponibile din fiecare unghi, pe fiecare stadion.

Pentru programele UHD se va utiliza și o camera proprie wider-framed și va fi oferit de asemenea sunet imersiv, furnizând telespectatorului o experiență UHD HDR mult mai bogată decât oricând înainte la un eveniment sportiv.

"Suplimentar, experiența live la 360° și VoD vor pune Cupa Mondială FIFA 2018 din Rusia în centrul inovației digitale", concluzionează FIFA.


5 comentarii despre subiectul „FIFA: Toate cele 64 de meciuri de la Cupa Mondială din Rusia vor fi disponibile în Ultra HD HDR”:
Anonim

Inseamna ca si la televiziunea din Romania care va transmite CM de fotbal, calitatea imaginii va fi mai buna?

Anonim

Probabil va fi un pic mai buna calitatea, tinand cont ca sursa va fi mai buna, dar nu va fi 4K si nici 1080p, ci doar atat cat are rezolutie si bitrate TVR HD.

Anonim

asta anseamna ca daca vrem sa vizionam 4k trebuie sa gasim pe sateliti programe tv 4k care transmit an asa ceva

Giony

De gasit , gasesti 3-4 canale care transmit meciurile in format 4k . Nu e suficient - TOATE SUNT CODATE .

Giony

Pentru cristyNedelcu : N-am inteles ce ai dorit sa spui prin enuntul : Giony da ne deranjeaza canalele tv SD !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile