vineri, 19 ianuarie 2018

Grupul francez CANAL+ a lansat oferta Ultra HD prin satelitul Astra 1N de la 19,2 grade Est

După o perioadă de teste, SES a anunțat că grupul CANAL+, cel mai mare operator de televiziune cu plată din Franța, lansează astăzi noua sa ofertă de televiziune Ultra HD ( oferind în același timp un nou receptor compatibil).Grupul Canal+ furnizează canalul său UHD prin satelitul ASTRA 1N de la 19,2 grade Est ( frecvența 12324, polarizare verticală, SR 29700, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, criptat Nagravision 3).

Folosind antena de satelit existentă și noul receptor UHD HDR denumit LE DECODEUR, toți abonații la serviciile prin satelit ale CANAL+ vor putea să se bucure de o gamă largă de conținut premium 4K, inclusiv filme, seriale, producții originale și sport.


Echipat cu opt tunere DVB-S2 și Wifi integrat, receptorul oferă funcționalități multiple și o nouă experiență de utilizare, permițând vizionarea pe mai multe dispozitive în mai multe camere ale locuinței. Receptorul are procesor Dual-Core și mai dispune printre altele de telecomandă Bluetooth, tehnologie de control vocal, Dolby Digital Plus, HDMI, E-sata, USB, S/PDIF și conector Ethernet. Oferă acces de asemenea la conținut VOD și diverse aplicatii, inclusiv Facebook și Youtube.


Frank Cadoret de la grupul CANAL+ a explicat: "Noul nostru LE DECODEUR este cel mai avansat receptor de pe piața DTH franceză, furnizând o schimbare foarte rapidă de către utilizator a posturilor tv vizionate, dar și o experiență complet nouă atunci când se folosește interfața de utilizator. Împreună cu conținutul premium UHD al CANAL+, în special din lumea sportului și a serialelor originale, intenționăm să mulțumim pentru loialitatea clienților și să creștem baza de abonați existentă".

Ferdinand Kayser, CEO al SES Video, a precizat: "Grupul CANAL + este un partener important și de lungă durată pentru SES, iar echipa SES Video este bucuroasă să colaboreze cu toți clienții săi în dezvoltarea ofertei UHD. Este un pas esențial pentru dezvoltarea platformei Ultra HD în Franța".

Pe aceeași frecvență menționată anterior există și o versiune demonstrativă a acestui canal UHD, transmisă necriptat (la liber). Versiunea demo difuzează un videoclip promoțional repetat ( capturile de mai jos nu reflectă calitatea transmisiei ).Niciun comentariu despre subiectul „Grupul francez CANAL+ a lansat oferta Ultra HD prin satelitul Astra 1N de la 19,2 grade Est”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (459) Focus Sat (229) FREESAT (23) iNES (21) Nextgen (76) Orange (184) Telekom (281) UPC (251) Vodafone (49)