marți, 2 octombrie 2018

Recepția necriptată a televiziunii România Tv, trei grade mai spre Vest

Televiziunea România Tv nu mai este transmisă necriptat prin satelitul Thor de la 1 grad Vest, pe frecvența 12092, polarizare orizontală, DVB-S. Noua poziție orbitală utilizată pentru transmisia necodată a televiziunii România Tv este cea utilizată de sateliții Amos de la 4 grade Vest.


Frecvența de recepție este 12354, polarizare orizontală, SR 3333, FEC 3/4, DVB-S.


21 de comentarii despre subiectul „Recepția necriptată a televiziunii România Tv, trei grade mai spre Vest”:
Anonim

Doar fizic catre vest, ca orientarea programelor a ramas in alta parte. Personal mi-am mutat antena tare la est, pe Intelsat 33E (60° Est) ca acolo s-a plimbat Starea Natiei si desi antena sta aproape de verticala si am si un acoperis la 4 metri de ea, Prima TV intra perfect :)

Anonim

N-au ales alt satelit decat Amos nu Astra-4A nici Eutelsat 16 est fix pe Amos

András Péter

Va rog frevventa acestor posturi de pe 60E
Mersi

Anonim

@András Péter, daca te referi la Prima Tv si Kiss Tv, sunt necodate la 60 grade Est pe frecventa 11672, Orizontal, DVB-S/MPEG-2, SR 4960, FEC 7/8.

András Péter

Va multumesc o sa incerc imediat..

András Péter

Merge!...mersi!
Altceva se mai poate prinde?
La mine nu...

Anonim

Pe acel satelit, nu mai e altceva de receptionat...

Anonim

iar nu merge Romania tv

Anonim

Va rog cine stie frecventa de emisie

Cg

Frecventa de emisie a Romania Tv pe satelitul Amos de la 4 grade vest a rămas aceeași, cea menționată în această știre, si funcționează foarte bine, am verificat chiar acum.

Anonim

Chiar asa este nu merge Romania tv cum zici tu Dn: Cg.

DTH Fan

Anonim, functioneaza bine Romania Tv pe Amos, am verificat si eu. Satelitul Amos e la alta pozitie, nu e unde e Digi TV si Focus Sat, intelege ca trebuie reorientata antena...

Anonim

Am dat ori cum de Romania tv este pe Amos 3 la 4 west TP-12354H sr:3333 dar ori cum nu este nimic de pierdut ptr un singur program de stiri ca pe alt satelit nu puteau sa intre de exemplu Astra-5B Astra-4A sau Eutelsat 16 est unde sunt programe ro fix pe Amos 3

Anonim

Receptia satelit FTA, mai ales pentru televizuni necodate romanesti, nu se face pe un singur satelit. Cumpara un motor HH, e vreo 200 lei, si vei receptiona toti satelitii, nu vei mai avea probleme ca un canal sau altul se muta sau e emis pe un satelit mai exotic.

Anonim

Am antena Toroidala 1,20cm fix pe 16 est si am 9 Lnb-uri puse dar ori cum pe Amos 3 nu-i nimic de vazut decat un singur post de stiri restul Ukrainiene, fata de Thor 5/6 Astra-4A Eutelsat 16 est sau Astra-5B si Hellas-Sat 3 unde ai ce sa vezi

Anonim

Are dreptate ce zice Dn: Anonim cu antena Toroidala 1,20cm fata de un motor HH, care de exemplu dureaza timpu de miscare de la 4w/5w la 31,5 est.

Anonim

Ok, atunci uitați-va la Amos cu toroidala. Eu mă uit cu motorul Hh de la 30 vest la peste 60 est, fara sa ratez niciun satelit care se vede in Romania. Vizionare placuta! :)

Unknown

Nu mai merge rtv pe frecventa 12354 3333 3.4 stiti careva daca a mutat canalul?ms frumos

Anonim

Nu are semnal pe Amos pe aceasta frecvent!!

Anonim

Are semnal foarte slab instabil pînă la 40% in n-e (jud. Botoșani)!

Kiss Cartoon

Eu prind pe hellas sat 39° Etno Tv taraf si nasul tv. iar pe Eutelsat 16° am mai multe Realitatea tv pro tv international favorit tv alfa omega kanal d national tv N24 +

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (69) Digi (447) Focus Sat (224) FREESAT (23) iNES (19) Nextgen (75) Orange (182) Telekom (278) UPC (248) Vodafone (48)