marți, 27 noiembrie 2018

Aplicația HBO GO, disponibilă într-o nouă versiune pe WebOS (LG)

Sistemul WebOS este utilizat pe televizoarele produse de LG. Recent, aplicația HBO GO a devenit disponibilă și într-o versiune mult mai nouă pe acest sistem de operare, disponibilitatea fiind confirmată cel puțin pe WebOS 2.0 și WebOS Ai ThinQ (4.0).


De exemplu, pe WebOS 4.0 exista până acum versiunea doar versiunea 1.0.4 din 28 aprilie 2015, iar acum sunt disponibile două versiuni de HBO GO în LG Content Store, cea veche din anul 2015 și cea nouă (versiunea 5.3.1 din 22 noiembrie 2018).


Noua versiune a aplicației HBO GO pentru webOS are o interfață modernă, asemănătoare cu cea din web browsere, iar subtitrarea este mai lizibilă.


După instalarea versiunii noi, aceasta trebuie activată prin intermediul unui cod afișat în aplicație, pe televizor, care se introduce într-un web browser la adresa hbogo.ro/activate, după ce v-ați logat în contul dvs. de HBO GO.

Chiar dacă la instalare este posibil sa fie afișat că se face efectuează upgrade a versiunii vechi, în final veți avea disponibile pe televizor două versiuni de HBO GO (cea veche 1.0.4, dar și cea nouă 5.3.1), astfel încât puteți utiliza alternativ versiunea pe care o doriți.


18 comentarii despre subiectul „Aplicația HBO GO, disponibilă într-o nouă versiune pe WebOS (LG)”:
Unknown

Poate se gandesc si dezvoltatorii acestei aplicatii sa introduca si pe alte televizoare ,gen PHILIPS.

Marius

Pe LG 43UF7787 aplicatia nu poate fi folosita, se misca in "reluare" si dupa cateva secunde de derulat prin meniuri reporneste.
Cred ca a fost facuta pentru procesoare i7 si eu am doar Pentium :D

Anonim

Pe LGul meu model 2018 merge foarte bine, un pic mai greu decât versiunea veche, care merge perfect, dar vag sesizabil diferența. Oricum, e mult mai super versiunea noua.

Emil Raevschi

pentru ultimul nonim, aplicatia HBOGO pentru televizoarele LG re de aproape o saptamana un soft nou trebuie instalat acela ca sa iti mearga cum trebuie. are interfata noua total schimbata fata de cea veche.

Anonim

Da, despre aplicația noua vorbeam, care a apărut de o săptămâna.

Emil Raevschi

La mine merge excelent desi am televizorul de un an.E posibil sa fie si de la viteza de net oferita de provider-ul tau.la vechea versiune HBOGO, mergea la un moment dat cu intreruperi si atunci am resetat televizorul la setarile din fabrica si a merxsexcelent. cred ca ar fi bine sa faci si tu la fel.acum merge excelent mai ales folosind noua versiune desi am observat ca ai posibilitatea sa optezi pentru oricare dintre versiuni - asa arata la mine cel putin.

Unknown

Merge la cineva pe webos 2.0 ? Pe un LA660s ramane vechea versiune care nu mai merge.

Unknown

Salut, va cer ajutorul dupa ce am încercat jumatate de zi sa gasesc o solutie. Am un LG din 2016. Ideea este ca astazi am facut abonament la digi pt hbo. Pe telefon si laptop merge perfect. Va rog sa ma ajutati cu o idee. In bara televizorului, acolo unde apar netflix, filmbox, etc, nu am si optiunea de HBO. Daca aveți idei...Va multumesc mult

Anonim

Pai trebuie sa instalezi aplicația din magazinul LG Store al televizorului...

Akexsb

nu are aplicatia hbo go in lg store.ce i de facut?

Anonim

Cauta mai bine, la mine e. Vezi sa fi pe Store Romania.

Akexsb

am si eu un lg 43 lh 615 v si nu am aplicatia hbo go in lg store.oare vom avea si noi cei cu webos 3?

Akexsb

cine stie ?

Akexsb

eu am webos 3 .

Anonim

Pai la mine e pe WebOS si eu am webos 2.

Akexsb

ati avut dreptate.eram pe store /alta tara/ .,am treecut pe romania si acum am hbo go.va multumesc

Unknown

Salut, xrayder missb. Am aceeași problemă pe care ai avut-o tu. Tv Lg, nu apare in bara HBO GO. Imi poți spune te rog cum ajungi in store ca sa pot vedea daca sunt sau nu pe Romania? Iti multumesc!

Akexsb

Setari/ alegi tara pt servici lg.alegi Romania. După întri pe smart tv la aplicatii .gasesti hbo si o instalezi

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (502) Focus Sat (238) FREESAT (24) iNES (23) Nextgen (79) Orange (200) Telekom (291) UPC (266) Vodafone (58)