joi, 3 ianuarie 2019

„Cine găteşte cel mai bine?”, din 7 ianuarie la TV Paprika

Luna ianuarie aduce, la TV Paprika, o premieră marca Gordon Ramsay: „Cine găteşte cel mai bine?” (producție 2017), anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit. Cele 20 de episoade vor fi difuzate din 7 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 21:00 (reluarea fiind programată a doua zi, la ora 15:00).

Formatul creat și produs de chef-ul britanic este dinamic și inedit: în fiecare episod de câte o oră, 9 concurenți (bucătari amatori) vor trece prin 3 probe de concurs, în ringul culinar care va fi prezidat de un chef priceput. Acesta din urmă își va demonstra expertiza în fața concurenților (și a privitorilor), care vor trebui apoi să-și dovedească priceperea. Prezentatoarea emisiunii „Cine găteşte cel mai bine?” este Fern Britton.

Primii trei cei mai slabi concurenți sunt eliminați imediat, după prima probă – mânuirea cuțitului. A doua bătălie a episodului se axează pe precizie și pricepere (mai exact, pregătirea unui ingredient dat) și va presupune o nouă eliminare a unui trio din concurs.

Ultimii trei bucătari amatori rămași în luptă vor folosi ingredientul pregătit într-un fel impresionant, demn de premiul acordat (1.000 de lire sterline) și de titlul de „Geniu culinar”. Din echipa de chefi fac parte, pe lângă Gordon Ramsay (în prima săptămână), Rosemary Shrager (săptămâna doi), Phil Vickery (săptămâna trei) și Jean-Christophe Novelli (ultima săptămână). Show-ul a fost adaptat și în Statele Unite, în vara lui 2017.

Celelalte noutăți ale lunii ianuarie, din grila TV Paprika, sunt:
- „Nigel Slater şi aromele Orientului Mijlociu”, din 2 ianuarie, de la ora 21:00. Fiecare dintre cele 3 episoade a câte o oră este difuzat de la ora 21:00. Jurnalistul culinar pornește într-o gastro-aventură în Orientul Mijlociu.
- „Bunătăţi pentru familie, cu Nadiya”, din 5 ianuarie, de la ora 14:30. Nadiya Hussain (câștigătoare a - „The Great British Bake Off”, în 2015) ne învăță să preparăm bucate perfecte pentru momentele petrecute cu cei dragi.
- „Periplu culinar australian cu Guy Turland”, din 5 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea filmată pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume (Bondi, din Australia) îl are drept gazdă pe Guy Turland, bucătar local, surfer și scafandru.

Despre TV Paprika
TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.


Un comentariu despre subiectul „„Cine găteşte cel mai bine?”, din 7 ianuarie la TV Paprika”:
Anonim

Concursul e unul cu bun-simt, nu cum e circul care e la noi la astfel de concursuri culinare.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile