sâmbătă, 2 martie 2019

PS4: Subtitrare în limba română pentru open-beta-ul Tom Clancy’s The Division 2

Tom Clancy’s The Division 2 este un joc care combină stilul RPG cu luptele tactice, oferit gratuit în versiune Open Beta în perioada 1-4 martie 2019.

Am verificat existența subtitrării în limba română în acest joc (utilizând o consola Sony PS4) și într-adevăr, aceasta poate să fie activată, chiar cu diacritice (cel puțin în versiunea Open-beta, deoarece jocul nu a fost lansat complet). Jocul l-am descarcat de pe PlayStation Store România.

"Washington D.C. este pe punctul de a fi cuprins de haos. Legea și instabilitatea amenință societatea, iar zvonurile despre o lovitură de stat în Capitol amplifică haosul. Toți agenții Diviziei sunt activați pentru a salva orașul înainte de a fi prea târziu. Fracțiuni diferite se luptă pentru putere în urma crizei. Jucătorul este membru al Diviziei, un grup de elită de agenți civili cu misiunea de a fi ultima linie de apărare. Washington DC este reprezentat grafic conform orașului real, ceea ce face lumea jocului mai autentică decât oricând", explică realizatorii jocului Tom Clancy’s The Division 2.

Open-beta-ul este oferit gratuit de către Ubisoft și pentru PC și pentru XBOX One, dar nu am avut posibilitatea de a verifica existența subtitrării în limba română pentru acest joc și pe aceste platforme.


7 comentarii despre subiectul „PS4: Subtitrare în limba română pentru open-beta-ul Tom Clancy’s The Division 2”:
Anonim

de fapt cred ca e primul joc de PS4 subtitrat in romana
eu nu am mai vazut altul subtitrat in romana pe PS4

Anonim

Interesanta si lăudabila inițiativa. Ar trebui ca toate jocurile de PS4 si nu numai sa aiba si limba română, din moment ce sunt vandute in Romania. Frumos ar fi ca macar unele jocuri sa aiba si dublaj audio in limba română si chiar elemente grafice in limba romana, asa cum sunt pentru alte tari. Pe telefoane si pe PC sunt cateva jocuri care sunt localizate in romana, dar mai mult pe partea de meniu si in general mai mult joculețe si doar cateva jocuri importante si in general online, nu cu story. Dar cred ca e ceva absolut nou prezenta unei subtitrari in limba romana intr-un joc de Playstation 4.

Myrel

Si pe Xbox One are subtitrare in limba romana.

Alex

Versiunea completă va fi gratuită pentru testerii beta?

Anonim

Pe 15 martie 2019 se lansează jocul complet, nu cred ca va mai fi alt beta testing în afară de acesta. Acesta e Open Beta, adica deschis pentru toata lumea, nu sunt closed beta-testeri.

Unknown

MIE MI-AR PLACEA FT MULT MACAR JOCUL THE LAST OF US PARTEA 2 SA FIE SUBTITRAT IN ROMANA............

Mihai

Sper ca jocurile astea sa vina si cu limba romana,meniul,subtitrarea.Cunosc si engleza dar atat timp cat jocurile se vand si in Romania ,de ce suntem ocoliti de aceste beneficii ?Protectia Consumatorului din Romania unde este?Doarme???Mi se pare normal ca atat timp cat vinzi un produs in Romania,acel produs sa vina insotit si de o descriere in romana,limba,subtitrare samd!Tari ca Polonia ,Turcia au aceste privilegii de ani de zile...Romania cand???

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile