duminică, 3 martie 2019

Vor fi produse noi jocuri inspirate din seria de romane "Dune"

Fanii seriei clasice de romane science-fiction Dune, scrise de Frank Herbert, vor avea noi motive de bucurie în următorii ani. Universul din Arrakis, fremenii, Paul Muad'Dib, mirodenia și giganții viermi ai deșerturilor vor inspira nu doar un nou film de la Hollywood, ci și o serie de noi jocuri.


Funcom, compania care a creat Conan Exiles, a semnat un contract pe o durată de șase ani cu Legendary Studios (o divizie a Legendary Entertainment, care deține drepturile de film și de televiziune pentru Dune), care se va fructifica prin lansarea a cel puțin trei noi jocuri bazate pe acest univers imaginat de Frank Herbert.


Jocurile se vor lansa atât pe PC, cât și pe console. Deși nu au fost dezvăluite detalii, echipa de pre-producție a precizat că primul dintre noile jocuri Dune va fi un multiplayer deschis, posibil în stilul de Conan Exiles.

Romanele Dune au mai fost sursă de inspirație și pentru alte jocuri, remarcându-se în anul 1992 jocul de strategie Dune 2, precum și jocul Frank Herbert's Dune lansat în anul 2001 pe consola PlayStation 2 și pe Windows.

Frank Herbert's DUNE (2001)


Un comentariu despre subiectul „Vor fi produse noi jocuri inspirate din seria de romane "Dune"”:
Anonim

Am citit toate romanele din seria "Dune", au foarte multa filosofie si politologie de calitate. Nu cred ca jocurile si filmele vor reusi sa surpinda esenta, ci doar actiunea acestor capodopere SF.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (502) Focus Sat (238) FREESAT (24) iNES (23) Nextgen (79) Orange (200) Telekom (291) UPC (266) Vodafone (58)