vineri, 3 mai 2019

Youtube va transmite meciuri din Major League Baseball (MLB)

YouTube a confirmat un acord cu Major League Baseball (MLB) pentru drepturile exclusive de difuzare prin streaming online a 13 meciuri din acest sezon. Aceste partide vor fi disponibile la nivel global prin YouTube, și exclusiv în SUA, Canada și Puerto Rico.

Meciurile vor fi transmise în direct pe canalul oficial de YouTube al MLB și prin intermediul unei televiziuni noi de pe YouTube TV. Înainte și după meciuri vor fi transmise emisiuni, inclusiv cu contribuția creatorilor YouTube.

Nu a fost încă dezvăluit care sunt cele 13 meciuri, dar toate vor avea loc în a doua jumătate a sezonului 2019 - 2020. Termenii financiari ai acordului nu au fost divulgați.

"Având în vedere că pasionați de baseball-ul din Major League Baseball există pe întreaga planetă, suntem convinși că audiența internațională a YouTube va aduce fanii din întreaga lume împreună într-un singur loc, pentru a viziona meciurile și evoluția echipele pe care le apreciază", au precizat reprezentanții Youtube.

Chris Tully de la MLB a adăugat: "Suntem încântați să extindem parteneriatul cu YouTube pentru a oferi fanilor o experiență exclusivă, personalizată, de vizionare a meciurilor în direct. Obiceiurile de consum ale fanilor noștri continuă să evolueze, iar MLB extinde astfel lista de platforme ce difuzează meciurile, inclusiv prin noi modalități de vizionare."

Major League Baseball (MLB) este o organizație profesionistă de baseball, cea mai veche dintre cele patru mari ligi sportive din Statele Unite și Canada.


Niciun comentariu despre subiectul „Youtube va transmite meciuri din Major League Baseball (MLB)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile