duminică, 30 iunie 2019

EA Access se lansează pe consola Playstation 4

Dacă doriți să vă abonați la EA Access pe PS4, există o veste bună: Electronic Arts intenționează să lanseze serviciul de jocuri pe bază de abonament și pe consola Sony, începând din 24 iulie 2019.

Ca și în cazul versiunii pentru Xbox One, va costa 5 dolari lunar sau 30 dolari anual și va oferi acces la zeci de jocuri (inclusiv titluri recente din Battlefield și EA Sports), plus o reducere de 10% la achizițiile de jocuri neincluse în serviciu. Deci nu este un serviciu de tipul "joci tot ce vrei", dar ar putea avea utilitate dacă aveți tendința de a juca în mod regulat jocuri ale EA.

Abonamentele sunt dedicate unei singure platforme, deci va trebui să plătiți de două ori dacă doriți să utilizați EA Access atât pe PS4, cât și pe Xbox One.

Data lansării marchează sfârșitul unei așteptări de cinci ani pentru ca EA Access să ajungă pe consola Playstation 4, deoarece Sony a respins în anul 2014 propunerea celor de la Electronic Arts. Deși nu este clar ce a determinat pe compania Sony să-și schimbe strategia, catalogul îmbunătățit de titluri al serviciului EA Access ar fi putut juca un rol important.


Un comentariu despre subiectul „EA Access se lansează pe consola Playstation 4”:
Anonim

Serviciul cu abonament al EA, EA Access, ajunge în sfârșit pe PS4, chiar mai devreme, începând de astăzi. Pentru $ 5 / luna sau $ 30 / an, veți obține acces nelimitat la o gamă de jocuri de la EA, inclusiv FIFA 19, Battlefield V, A Way Out, Titanfall 2, Catalystul Mirror's Edge și The Sims 4. Mai multe jocuri vor fi adăugate ulterior, inclusiv FIFA 20 și Madden NFL 20.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile