vineri, 28 iunie 2019

Google Maps va oferi date în timp real despre traficul autobuzelor și gradul de aglomerație

Google anunță două actualizări ale Google Maps, utile pentru cei care folosesc transportul în comun.

Durata reală până la destinație, pentru autobuze

Google Maps va afișa timpul de întârziere în timp real pentru călătoriile cu autobuzele. Călătorii vor putea astfel să vadă cât fac până la destinație, în funcție de condițiile reale de trafic la momentul respectiv. Foarte util pentru momentele acelea în care trebuie să ajungi undeva la o anumită oră și vrei să folosești transportul în comun. Mai mult, Google Maps va afișa și unde sunt blocajele care cauzează întârzieri. Poate uneori e mai bine să cobori cu o stație înainte de destinație și să mergi pe jos, căci ajungi mai repede. Noua funcționalitate este disponibilă în București, Cluj Napoca și Constanța.


Estimări ale aglomerației din mijloace de transport în comun

Această funcționalitate va afișa cât de aglomerat este vehiculul (autobuz, metrou, troleu sau tramvai) de pe ruta pe care vrei să călătorești, bazat pe estimările altor călători. Poți astfel evita să te urci într-o „cutie cu sardine” și să aștepți următoarea mașină, de exemplu. Indicatorul de aglomerație va fi disponibil în Google Maps pentru transportul în comun din București și Cluj Napoca.

Ambele actualizări vor fi disponibile atât pentru versiunea de Android a Google Maps, și pentru iOS.


Niciun comentariu despre subiectul „Google Maps va oferi date în timp real despre traficul autobuzelor și gradul de aglomerație”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile