marți, 9 iulie 2019

Sony lansează televizoare 8K: MASTER ZG9 HDR Full Array LED Android TV

Sony Europe va lansa în iunie primele sale televizoare 8K, respectiv modelele LED din seria MASTER ZG9 8K HDR Full Array, în versiuni de 85 inch și de 98 inch. Ambele televizoare au cele mai recente procesoare Picture Processor X1 Ultimate, precum și un algoritm unic dezvoltat pentru 8K, care poate detecta și analiza fiecare obiect din imagine, a explicat compania Sony.Modelele ZG9 includ de asemenea noua tehnologie audio Sound-from-Picture Reality, care reproduce cu fidelitate "poziția" sunetului pe ecran, astfel încât atunci când actorii vorbesc, sunetul pare să vină direct din gura lor și nu dintr-un difuzor de pe partea de jos a televizorului. Tehnologia Acoustic Multi-Audio de la ZG9 utilizează patru difuzoare frontale, două în partea de jos și două în partea de sus. În plus, modelul ZG9 are disponibilă și o setare TV Centre Speaker Mode (televizorul devine difuzorul central) pentru cei care utilizează un sistem audio Home Cinema. De asemenea, îmbunătățirea experienței audio este realizată prin tehnologia Dolby Atmos 2.


Sony a dezvoltat tehnologii 8K complet noi, dedicate pentru seriile ZG9, incluzând full-array local dimming și 8K X-tended Dynamic Range PRO. Sistemul de iluminare principal al modelului ZG9 are module LED ultra-dense, controlate independent, oferind contrast cu luminozitate puternică și negru intens. Pentru a beneficia din plin de acest sistem de iluminare, 8K X-tended Dynamic Range PRO utilizează energia economisită pentru a crește luminozitatea în zonele în care trebuie amplificată.

De asemenea, televizorul este dotat cu X-Wide Angle pentru a asigura că imaginea își păstrează calitatea și culorile reale, indiferent de unghiul de vizionare, reducând schimbările de culoare atunci când vizualizați ecranul din lateral. În plus, X-Motion Clarity crește claritatea imaginilor în mișcare, reducând blur-ul. Televizorul mai are și funcții precum Netflix Calibrated Mode și IMAX Enhanced1, precum și tunere DVB-T/T2/DVB-C și DVB-S/S2.

Sistemul de operare utilizat este Sony Android TV, care acceptă o gamă largă de aplicații din Google Play, inclusiv YouTube, Netflix, Prime Video și multe altele. Asistentul Google vocal este de asemenea încorporat. Televizoarele din seria MASTER Series ZG9 8K vor fi în curând compatibile și cu Apple AirPlay 2 și HomeKit.

Modelele LED din seria MASTER ZG9 8K HDR Full Array sunt disponibile în versiuni de 85 inch (215 cm) și 98 inch (248 cm), la prețuri recomandate de 73357,60 lei, respectiv 366758 lei.


Modelul de 85 inch este deja disponibil pentru precomandă la Sony Center și la Flanco, la ambele la prețul de 76999 lei.


8 comentarii despre subiectul „Sony lansează televizoare 8K: MASTER ZG9 HDR Full Array LED Android TV”:
Anonim

Foarte scumpe, costă cât o garsonieră, respectiv cât o casă. Însă astfel de televizoare 8K sunt destinate, în primii ani, la fel cum a fost și în cazul televizoarelor 4K, milionarilor planetei sau oamenilor de afaceri înstăriți, nu sunt pentru publicul mediu angajat. Situația trebuie acceptată până tehnologia 8K va deveni mai ieftina de produs.

Anonim

Aceste modele 8K sunt mai mult pentru alte țări. Desigur, există și în România foarte mulți milionari, așa că o mie de potențiali clienți sunt suficienti pentru a le pune la vânzare și în țară noastră.

Cris

Televizoarele Sony oricum au fost întotdeauna mult mai scumpe, dar aici e vorba și de calitate și tehnologie, Sony fiind întotdeauna tehnologic mai avansat comparativ cu alti producători care au mai multe vânzări și produse mai ieftine. Chiar și acum, un televizor 4K de la Sony cu Android e mult mai scump că un televizor 4K de la LG sau Samsung.

Anonim

Degeaba exista 1000 de clienti potențiali in Romania, pentru care astfel de sumă nu reprezintă o problema daca e cheltuită pentru a cumpăra un tv, probabil că nu vor fi vândute mai mult de 5 bucăți din acest model. Nu toți milionarii sunt pasionați de tehnologie și nici macar interesați sau informați despre subiect. Mai degrabă își vor cumpăra un Mercedes nou.

Anonim

Acestea sunt un fel de Lamborghini ale televizoarelor. Nu mulți le vor cumpăra, dar vor exista unii care le vor cumpăra, așa cum cumpără și Lamborghini. Noi ceilalți trebuie sa mai așteptam câțiva ani și le vom putea cumpăra și noi, atunci când prețurile vor fi mainstream.

Anonim

In vreo 3-4 ani, pe măsură ce aceasta tehnologie va fi amortizată, televizoarele 8k vor lua locul celor 4k, la preturile de azi ale televizoarelor 4k. Răbdare.

Anonim

Personal nu cred ca sunt 1000 de milionari autentici in Romania. Daca sunt 100 veritabili e mult si oricum, si din acestia, dacà sunt 3-4 într-adevăr pasionați de tehnologie și interesați de achizitia celor mai noi echipamente si gadget-uri din domeniu. Dacà Sony vor vinde 2-3 TV-uri 8K e bine.

Anonim

Sony este cum știe toată lumea, bun dar scump. În plus s-a făcut de râs cu implementarea tehnologiei HLG pe televizoarele sale, Samsung și LG dându-i clasă, în plus și la prețuri mai mici.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (512) Focus Sat (243) FREESAT (24) iNES (24) Nextgen (80) Orange (207) Telekom (298) UPC (270) Vodafone (65)