luni, 5 august 2019

Dezactivare online a extraopțiunilor Digi Tv, direct din contul de abonat

Dezactivarea extra-opțiunilor Digi Tv se poate efectua online, direct din contul de abonat, nefiind necesară deplasarea la o casierie a operatorului RCS RDS. Pentru a efectua aceste modificări, este necesar sa va conectați în contul de abonat de pe platforma Digi România (digiromania.ro), apoi accesați "Serviciile Mele", apoi "Digi Tv" și apăsați butonul "Dezactivează extraopțiuni".


Se va deschide o fereastra pop-up care afișează extraopțiunile active în contul abonatului.


Se aleg cu click extraopțiunile care vor fi dezactivate (acestea vor fi marcate vizual) și se apasă butonul "Dezactivează".


După ce se apasă butonul "Dezactiveaza", va fi afișat un mesaj de confirmare a comenzii de dezactivare (atenție, nu se solicită dublă confirmare).Sistemul de dezactivare a extraoptiunilor direct din contul de abonat este activ atât pentru serviciile prin cablu ale Digi Tv (de anul trecut), cât și pentru cele prin satelit (DTH), recent. De reamintit că tot din contul de abonat se pot și activa / reactiva extraopțiunile Digi Tv.


7 comentarii despre subiectul „Dezactivare online a extraopțiunilor Digi Tv, direct din contul de abonat”:
Anonim

treaba e veche. cel putin de anul trecut din toamna e disponibila optiunea

Anonim

Dezactivarea extraoptiunilor din cont este de mult, nu este functie introdusa recent

Cristian

Nici nu scrie ca e functie noua, unde ai vazut tu ca scrie asta? Nici macar nu e in categoria stiri, e un tutorial pentru cine nu stia, de exemplu eu habar nu aveam ca se poate face asa la satelit, am mers dintotdeauna la relatii clienti la sediu.

nick

anonim, esti sigur ca se putea face asta la satelit?? ai facut tu anul trecut asta? nici eu nu stiam ca se poate la satelit

Anonim

Eu nu pot dezactiva optiunea Digi 4K. Nu apare ca optiune de bifat. Mai are cineva problema asta?

Anonim

La mine merge sa bifez și să dezactivez Digi 4K, astăzi l-am dezactivat.

Cristy

La mine merge sa bifez și să dezactivez Digi 4K dar nu îl dezadivez pntru că sunt mulțumit de Digi 4k !

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (80) Digi (540) Focus Sat (249) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (219) Telekom (303) UPC (278) Vodafone (81)