luni, 7 octombrie 2019

Grafică și siglă nouă pentru televiziunea germană RTL II, care devine RTLZWEI

Televiziunea germană RTLZWEI are de astăzi, 7 octombrie 2019, un pachet grafic complet nou. Sigla anterioară a televiziunii este înlocuită cu o pictogramă pătrată, în centrul căreia este amplasată cifra romană doi (II).

O altă modificare importantă este cuvântul ZWEI, care este utilizat scris astfel pentru pentru prima dată în denumirea acestei televiziuni. Logo-ul principal este o combinație dintre o pictogramă pătrată și litere, ambele putând fi utilizate independent.

Marginile teșite ale cifrei romane II conferă siglei un aspect modern. Agenția mehappy GmbH a contribuit la realizarea siglei. A fost ales fontul Helvetica pentru a obține "o simplitate expresivă", după cum precizează televiziunea.

Ultimul redesign a mărcii a avut loc în februarie 2015. De atunci, postul tv a evoluat în mai multe moduri: de exemplu, prin concentrarea sa constantă asupra conținutului care prezintă viața reală în toată diversitatea sa, RTLZWEI și-a accentuat profilul pe piață; prin documentare sociale și noi formate, canalul oferă mai mult conținut informațional. Noul design va contribui la accentuarea acestor transformări.

Carlos Zamorano, șef al departamentului de marketing, a explicat: „RTLZWEI este o televiziune modernă și inovatoare, dar funcționăm pe o piață fragmentată, digitalizată și competitivă. Pentru noi a fost deosebit de important să dezvoltăm un design care să corespundă cerințelor tuturor mediilor de comunicare, inclusiv online, mobil sau tipărit. Așadar, prin noul nostru design urmărim un obiectiv clar: RTLZWEI ar trebui să fie recunoscut ca un brand de divertisment independent și distinct, care trebuie să iasă în evidență prin toate mediile de transmisie și în special în lumea digitală".

Televiziunea RTL II (RTLZWEI) este oferită și în grilele diverșilor operatori de televiziune cu plată din România și se poate de asemenea recepționa gratuit prin satelit.

Notă: Informațiile au fost trimise de Kálmán, moderatorul Grupului HD Satelit.


Un comentariu despre subiectul „Grafică și siglă nouă pentru televiziunea germană RTL II, care devine RTLZWEI”:
Anonim

Am verificat, s-a schimbat la ora 18:00.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile