luni, 28 octombrie 2019

Metro Cash & Carry România și Metro Systems România, parteneri ai Digi | RCS & RDS pentru transformare digitală

Cea mai importantă companie la nivel național în domeniul comerțului cu ridicata, Metro Cash Carry România, și Metro Systems România, furnizorul intern Metro Group pentru soluţii IT, beneficiază, din septembrie, de servicii de comunicații electronice convergente oferite de Digi | RCS RDS, anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Parteneriatul pentru conectivitate și transformare digitală acoperă soluții personalizate pentru serviciile de comunicații de date, servicii de telefonie fixă și servicii de telefonie și date mobile.
Metro Cash Carry România, Metro Systems România și Digi | RCS RDS au demarat, în septembrie, o colaborare în domeniul comunicațiilor electronice mobile și fixe, care acoperă o paletă extinsă de servicii personalizate.

Proiectul, gestionat de echipa Digi Business, presupune livrarea de servicii de comunicații de date fixe (VPN MPLS), servicii de telefonie fixă, servicii de audioconferință, servicii de telefonie mobilă și date mobile, pentru o flotă de aproximativ 2.000 utilizatori din cadrul celor două companii.

Digi | RCS RDS a propus celor doi parteneri soluții de ultimă oră în domeniul comunicațiilor de date, care să susțină nevoile tehnice ale acestora, atât pentru rețeaua de magazine şi depozite, cât și pentru cele două sedii principale din București. Serviciile sunt furnizate prin intermediul unei infrastructuri fixe pe bază de fibră optică, implementată de operator în cea mai mare parte a locațiilor partenerilor. Pentru o mică parte a rețelei s-a apelat la soluții radio de tip microundă.

În sediile centrale ale partenerilor, Digi | RCS RDS a adoptat soluții care asigură redundanța optimă pentru serviciile fixe de date și telefonie. De asemenea, în aceste locații au fost instalate routere performante, care le oferă utilizatorilor din cele două companii redundanță la nivelul rețelei Digi | RCS RDS. Tehnologia adoptată permite, în prezent, atingerea unor viteze de până la 10 Gbps în sediile centrale, iar acoperirea indoor pentru serviciile mobile a fost semnificativ îmbunătățită. O altă componentă a proiectului a constat în instalarea de echipamente și soluții pentru optimizarea serviciilor fixe de date și voce.

Parteneriatul cu DIGI l RCS RDS susţine obiectivul Metro de a dezvolta continuu serviciile oferite clienţilor noştri. Odată cu această colaborare, realizăm o suplimentare a capacităţilor tehnice de infrastructură de date şi, prin urmare, o  disponibilitate sporită a serviciilor. Apreciem deschiderea şi flexibilitatea de care echipa DIGI l RCS RDS a dat dovadă în cadrul acestui proiect şi suntem nerăbdători să dezvoltăm noul parteneriat în parametri optimi pentru cerinţele noastre de business”, a declarat Camelia Oprea, Director Financiar Metro Cash Carry Romania.

Principalul nostru obiectiv a fost acela de a oferi partenerilor servicii de cea mai înaltă calitate la nivelul experienței utilizatorului și de a integra cât mai bine soluțiile noastre fixe și mobile, pentru optimizarea costurilor. Soluția astfel construită va permite ambilor clienți să beneficieze de cele mai avansate tehnologii pentru serviciile de voce mobilă (inclusiv VoWIFI și VoLTE). A fost o provocare pentru echipele noastre, care au reușit într-un timp record, de aproape o lună, să documenteze, să conceapă, să configureze și să implementeze un proiect 100% personalizat. Le mulțumim partenerilor noștri pentru încrederea de a pune în practică alături de noi un asemenea proiect ambițios, cu beneficii pentru clienți, angajați și publicul larg”, a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație Digi | RCS RDS.


Despre METRO Cash Carry România

METRO este liderul comerţului cu ridicata la scară mondială. Compania operează în 36 de țări și numără peste 150.000 de angajaţi la nivel mondial. În anul financiar 2017/2018, METRO a înregistrat vânzări în valoare de 36,5 miliarde €. Compania oferă soluții personalizate și produse de înaltă calitate pentru a satisface nevoile clienților săi din industria ospitalieră (HoReCa) precum și ale comercianților independenți, atât la nivel regional, cât și la nivel internațional. Bazându-se pe forţa diviziilor sale de vânzări METRO/MAKRO Cash Carry și Real, precum și pe serviciile de livrare și inițiativele de digitalizare, METRO stabilește standarde pentru viitor: orientare către client, soluții digitale și modele sustenabile de afaceri.

METRO Cash  Carry România a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda.

Despre Grupul Digi| RCS RDS

Digi|RCS RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2018.

Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate. La finalul primului semestru al anului 2019, Digi | RCS RDS înregistra în România peste 11,1 milioane de unități generatoare de venituri (RGU) pe toate cele patru segmente de servicii – pay-tv (cablu și satelit), telefonie fixă, internet, telefonie mobilă.

Digi este printre primii operatori din lume care au lansat servicii 5G disponibile comercial.
În oferta de conținuturi trans-media a grupului Digi figurează televiziunea de știri Digi 24, televiziunile sportive Digi Sport 1, 2, 3, 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile de muzică UTV, Hit Music și Music Channel, primul post 4K din România, Digi 4K, radiourile ProFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM, platformele de comunicare online reunite sub DigiOnline.


Niciun comentariu despre subiectul „Metro Cash & Carry România și Metro Systems România, parteneri ai Digi | RCS & RDS pentru transformare digitală ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile