marți, 15 octombrie 2019

Televiziunea 4KUniverse, adăugată oficial în grila de satelit a Tivùsat

Platforma Tivùsat prin satelit anunță că va adăuga încă o televiziune Ultra HD în grila sa: 4KUniverse va oferi timp de 24 ore pe zi diverse programe Ultra HD HDR pentru o audiență variată și internațională: de la seria pentru copii „Eddie este un Yeti”, până la seria de bucătărie vegană „Plant-Based by Nafsika ”sau „Model Turned Superstar”, cu modelul de top al Victoria’s Secret, Alessandra Ambrosio. În grila de noapte vor exista și filme documentare originale, precum „Imperiul vânturilor”, filmat în Patagonia.

4KUniverse va crește numărul canalele din grila Tivùsat la 115, dintre care 50 în HD și 5 în 4K UltraHD : 4KUniverse se alătură, de fapt, televiziunilor Rai 4K, Eutelsat 4K1, Fashion TV și NASA TV, disponibile în Ultra HD de la pozitia EPG 200. 4KUniverse este transmis în prezent la liber (necodat), în teste, prin satelitul Eutelsat Hot Bird 13E de la 13 grade Est, pe frecvența 10727, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK.

UPDATE 4 noiembrie 2019: Luni, 4 noiembrie 2019, canalul american de divertisment 4K Univers a fost codat pe Eutelsat Hot Bird ( 13 ° E ), încetând transmisia la liber a conținutului 4K, care a durat câteva luni. Programul 4K Univers este acum criptat de Viaccess și Nagra MA la poziția de 13 ° E în cadrul simulcriptului. În timp ce primul sistem de criptare este cel al cardurilor pentru redistribuția către operatorii de televiziune cu plată, sistemul Nagra a fost activat pentru platforma italiană DTH TivúSat, care a inclus stația în oferta sa. TivúSat nu percepe nicio taxă pentru programul 4K Universe.

Televiziunea 4K Universe nu este disponibilă pentru toate echipamentele TivúSat. Operatorul platformei a inclus acest program doar pe noile „Carduri 4K”, lansate din 1 noiembrie 2019, împreună cu noul modul de acces condiționat CAM 4K TivuSat CI Plus ECP. Cei care sunt interesați să vizioneze această televiziune 4K Universe trebuie să schimbe cardul cu unul nou.


3 comentarii despre subiectul „Televiziunea 4KUniverse, adăugată oficial în grila de satelit a Tivùsat”:
Anonim

În noiembrie 2019, canalul american de divertisment 4K Univers va fi codat.

Anonim

4KUniverse a început să difuzeze programe selectate în italiană. Chiar și promo-urile între emisiuni sunt tot în italiană și se referă la platforma gratuită italiană TivúSat. Așadar, canalul 4KUniverse are acum o grilă de programe ușor diferită de cea din SUA și totul indică faptul că este un program creat special pentru spectatorii TivúSat. Pe ecran apare mesajul „Acest program vă este oferit de TivúSat”. Potrivit operatorului stației, programul va include în curând filme și serii de producție italiană.

Anonim

Vineri, 20 decembrie 2019, canalul american de divertisment 4K Universe a fost exclus din oferta platformei de satelit gratuite TivúSat. Televiziunea a devenit parte din oferta de servicii DTH în octombrie. La începutul lunii noiembrie semnalul a fost codat.

Programul 4KUniverse a fost disponibil după codare pentru un numar mic de clienti TivúSat - televiziunea a fost inclusă în pachetul noului card TivúSat Black, care a apărut pe piață după codificare, adică la începutul lunii noiembrie..

„Orice televiziune care intră la TivúSat, intra pe propria cheltuială. TivúSat ii va oferi know - how, suport codificare si tehnic, LCN și altele asemenea. De aceea, ne-am decis sa retragem imediată cabalul din TivúSat și astfel sa eliminam codificarea pentru platforma noastră“ a declarat TivúSat. " Alte canale rămân neschimbate. Telespectatorii își cer scuze ", a adăugat el.

Parametri tehnici - Univers 4K:

• Eutelsat Hot Bird 13E ( 13 ° E ), Freq H 10.727 GHz, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK, CA

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile