sâmbătă, 9 noiembrie 2019

Aplicația Digi24, lansată oficial pe Android și iOS

Digi a lansat astăzi oficial aplicația de știri Digi24 unde cei care urmăresc site-ul Digi24.ro vor găsi cele mai importante știri ale momentului, noi modalități de a gestiona conținutul, precum și un sistem de notificări personalizate.


Disponibilă gratuit în Google Play și App Store, aplicația Digi24 are un design intuitiv și este ușor de folosit, iar opțiunea de alerte personalizate îi permite fiecărui utilizator să seteze gradul de importanță a informațiilor pe care alege să le primească în timp real.

Orice articol poate fi distribuit rapid prin cele mai folosite rețele de socializare sau mesagerie, poate fi păstrat pentru a fi citit mai târziu sau salvat în categoria de Știri favorite.

Categoriile de conținut acoperă toată domeniile de interes, iar cu ajutorul aplicației cititorii pot transmite ușor informații și imagini foto sau video către Digi24 prin funcția DigiVOX.

Meniul principal este poziționat în partea de jos a ecranului, pentru acces ușor la toate funcțiile aplicației. Totodată, orice utilizator își poate seta dimensiunea fontului pentru a avea conținutul afișat lizibil.

În aplicația Digi24 este disponibilă și transmisia live a postului Digi24, iar fereastra video poate avea și dimensiuni reduse pe ecranul telefonului, astfel încât cititorul să poate folosi în același timp și alte funcții ale telefonului său.


4 comentarii despre subiectul „Aplicația Digi24, lansată oficial pe Android și iOS”:
Anonim

Mulțumesc pentru informație.

Anonim

dar cu digi play ce sa intamplat ca nu mai este nicaieri de mult ?

Unknown

Digi play a murit. Acum ai digionline.

Anonim

conitnutul de pe digi play este pe digionline?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile