sâmbătă, 9 noiembrie 2019

Netflix nu va mai funcționa pe unele televizoare smart mai vechi, inclusiv modele de la Samsung

Netflix a anunțat că, din cauza limitărilor tehnice ale unor echipamente vechi, începând cu 2 decembrie 2019, serviciul de streaming Netflix nu va mai fi acceptat pe mai multe dispozitive electronice, inclusiv pe unele televizoare de la Samsung. Această modificare va avea de exemplu impact asupra modelelor de Samsung Smart TV din 2010, 2011 sau mai vechi, care au fost vândute în SUA și Canada. Dispozitivele afectate vor primi o notificare care reflectă această modificare.

Modelele Samsung smart tv produse după 2011 nu vor fi afectate de această modificare. Așadar, dacă aveți un televizor smart Samsung mai vechi (sau chiar de la alți producători, cum ar fi televizoare Vizio mai vechi de patru ani), este posibil să fi observat un mesaj pop-up de la Netflix pe ecran. Săptămâna aceasta, Netflix a început să anunțe clienții că aplicația nu va mai funcționa pe aceste televizoare. De asemenea, se renunță la suportul pentru playerele Roku din prima generație (Roku 2050X, Roku 2100X, Roku 2000C, Roku HD Player, Roku SD Player, Roku XR Player și Roku XD Player). Modificările intră în vigoare pe 2 decembrie 2019.

Pentru consumatorii care utilizează în continuare aceste modele vechi de televizoare există multe alte dispozitive care pot fi conectate la un smart tv pentru a continua să beneficieze de serviciul de streaming al Netflix. O listă de alte dispozitive compatibile poate fi găsită pe netflix.com/compatibledevices.

Anunțul nu este unul prea surprinzător, deoarece Netflix nu poate susține hardware-ul vechi la nesfârșit. Un purtător de cuvânt al Netflix a precizat: "Pe 2 decembrie, Netflix nu va mai funcționa pe anumite dispozitive vechi, din cauza limitărilor tehnice ale acestora. Am notificat toți abonații afectați, oferindu-le mai multe informații despre dispozitivele alternative pe care le acceptăm, pentru a putea să se bucure în continuare de divertismentul de la Netflix".

Eliminarea compatibilității unor servicii de streaming cu dispozitive mai vechi nu este o practică doar a Netflix. La începutul acestui an, Hulu a renunțat la asistența pentru televizoarele LG fabricate înainte de 2014, iar YouTube a renunțat la suport pentru televizoarele smart Sony din 2012, doar patru ani mai târziu, în 2016. Indiferent de câte aplicații de streaming acceptă televizorul dvs. la lansare, în cele din urmă probabil va trebui să cumpărați altul sau măcar un player media separat (de exemplu cu Android), pe care sa îl folosiți pentru a viziona în continuare serviciul de streaming preferat.


Un comentariu despre subiectul „Netflix nu va mai funcționa pe unele televizoare smart mai vechi, inclusiv modele de la Samsung”:
Anonim

Lasa ca va gasi utilizatorul solutii

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile