joi, 21 noiembrie 2019

Ofertă Vodafone - UPC: 119,88 euro în contul Netflix, echivalentul unui abonament gratuit standard (HD) la Netflix pentru 12 luni

Vodafone oferă clienților care devin clienți comuni ai Vodafone și UPC un credit de 119,88 euro în contul Netflix, echivalentul unui abonament standard (HD) la Netflix pentru 12 luni. Există de asemenea încă o ofertă: clienților ce achiziționează un abonament Vodafone de servicii mobile, din cele eligibile, compania le oferă cadou 59.94 euro credit în contul Netflix, echivalentul unui abonament standard (HD) la Netflix pentru 6 luni.

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a beneficia de cadoul Netflix?


Cadoul Netflix de 12 luni este oferit de Vodafone clienților care devin clienți comuni de Vodafone și UPC: clienți Vodafone cu abonament de servicii mobile care achiziționează unul din abonamentele eligibile de internet și TV de la UPC sau clienți UPC de servicii fixe de internet și TV care achiziționează un abonament eligibil Vodafone de servicii mobile în perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Cadoul Netflix de 6 luni este oferit de Vodafone clienților ce achiziționează un abonament Vodafone de servicii mobile, din cele eligibile, în perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Dacă un client devine client comun Vodafone – UPC, ulterior activării unui cadou Netflix de 6 luni, clientul mai poate beneficia de un cadou de maxim 6 luni.

În oricare dintre cazuri, un client poate primi un cadou de maxim 12 luni de acces la Netflix în perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020 iar cadoul Netflix poate fi activat pana la data de 15 aprilie 2020.


Cum activez cadoul Netflix?


Accesează adresă https://impreuna.vodafone.ro/ sau https://offers.vodafone.com/ro și urmează pașii descriși. Va trebui să te autentifici cu numărul tău Vodafone, selectează activarea bonusului si continuă către site-ul Netflix. Vei ajunge într-o pagină în care va trebui fie să îți creezi un cont nou Netflix, fie să introduci datele de autentificare ale unui cont Netflix existent.

Pentru a urmări Netflix este necesar un dispozitiv compatibil Netflix (administrat și achiziționat separat).


Până la ce dată pot activa cadoul Netflix?


Cadoul Netflix poate fi activat pana la data de 15 aprilie 2020.

Ce tip de abonament Netflix pot activa cu această ofertă?


Promoția vizează abonamentul Netflix Standard (HD) la prețul de 9.99 euro/luna. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 59.94 euro sau 119.88, în funcție de promoția activată, echivalentul a 6 sau 12 luni de abonament Netflix Standard (HD) de 9.99 euro.

În cazul în care dorești să activezi un alt abonament Netflix, ulterior activării cadoului, creditul se va consuma mai târziu în cazul alegerii abonamentului Netflix Basic de 7.99 euro/luna sau mai devreme în cazul alegerii abonamentului Netflix Premium de 11.99 euro/luna.

După consumarea creditului alocat, dacă aveai deja un cont Netflix activ, vei reveni la modalitatea de plată anterioară promoției, iar în cazul in care ai asociat cadoul pe un cont nou de Netflix vei fi tarifat pe factura Vodafone

Beneficiul Promoției este, prin natura lui, un credit în contul Netflix al Clienților eligibili care activează Promoția și:

(i) este personal și NU se poate transfera în nicio modalitate;
(ii) NU se cumulează cu alte promoții Netflix, oricând valabile;
(i) NU se poate converti în bani, în credit la servicii telecom, în carduri cadou oferite de Netflix sau în orice alte beneficii de valoare echivalentă, indiferent de natura lor, care ar putea fi oferite de Netflix, Vodafone România sau UPC România.

De când primesc acces la serviciul Netflix?


Cadoul Netflix poate fi activat doar după activarea serviciilor achiziționate.

Când primesc acces în contul Netflix?


Dacă nu ai mai avut până acum un abonament Netflix, serviciul se va activa după ce ai urmat pașii de activare, ți-ai creeat contul Netflix și ai primit un e-mail de confirmare. Pentru utilizarea Netflix, se aplică termenii: https://help.netflix.com/legal/termsofuse

Cum voi fi tarifat pentru abonamentul Netflix după terminarea bonusului disponibil?


Dacă ți-ai activat bonusul pe un cont nou de Netflix, după consumarea creditului alocat în ofertă, abonamentul Netflix va fi taxat pe factura abonamentului Vodafone. Înainte de expirarea ofertei, vei primi un mesaj de notificare prin sms pe numărul tău Vodafone și prin e-mail pe adresa de e-mail asociata contului tău Netflix.

Dacă aveai deja un cont Netflix activ, vei reveni la modalitatea de plată anterioară activării bonusului.

Pentru detalii despre facturare, accesează Netflix.com/account și verifică secțiunea "Date de facturare" / "Billing details".

Dacă am deja un abonament Netflix activ, pot beneficia de cadoul Netflix?


Da, poți beneficia de acces cadoul Netflix chiar dacă ai deja un abonament activ Netflix. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 59.94 euro sau 119.88 euro, în funcție de promoția activată, din care va fi scăzuta contravaloarea abonamentului tău Netflix.

Dacă plătesc deja un abonament Netflix cu cardul și activez cadoul Netflix, se va modifica modalitatea de plată?


După consumarea creditului alocat prin ofertă, vei reveni la modalitatea de plată pe care o utilizai anterior activării acestui cadou.

Dacă îmi anulez abonamentul Netflix pe perioada în care beneficiez de cadoul de Netflix, ce se va întâmpla cu creditul alocat în contul meu dar care nu a fost consumat?


Abonamentul Netflix poate fi anulat oricand dar abonamentul Netflix poate fi suspendat doar după ce creditul disponibil, oferit în cadrul acestei promoții, se va termina. Pana atunci abonamentul Netflix se va reînnoi atât timp cât în contul Netflix exista credit disponibil pentru acoperirea contravalorii abonamentului lunar.

Cum pot dezactiva abonamentul Netflix activat în cadrul ofertei?


Poți dezactiva abonamentul Netflix de pe site-ul netflix.com, alegând ramura Cont & Anulează abonamentul din contul tău Netflix.

Dacă ți-ai creat un cont nou de Netflix, poți dezactiva abonamentul Netflix la adresa https://offers.vodafone.com/ro/ iar în pagina care se va deschide trebuie sa selectezi "Dezactivează abonament".

Cum pot schimba abonamentul Netflix?


Îți poți schimba tipul de abonament din contul tău Netflix accesând site-ul netflix.com. Alege acolo Cont &Schimbarea abonamentului.

Am uitat datele de autentificare în contul Netflix. Cum le pot recupera?


Dacă ai uitat parola, accesează site-ul https://help.netflix.com/en/node/23732/ro și accesează secțiunea "Sunt facturat de Vodafone și am probleme cu autentificarea la Netflix"( "I'm billed by Vodafone and I'm having trouble signing in to Netflix".)

Dacă nu mai știi adresa de e-mail folosită la autentificarea în contul tău Netflix și beneficiezi de Netflix prin intermediul Vodafone sună la *222 și solicită unui consultant să corecteze adresa de e-mail conform adresei de e-mail dorite.

Pot participa la Promoția oferită de Vodafone în termenii şi condițiile prevăzute următoarele categorii de (potențiali ) clienți (și) ai Vodafone România


Promoția se desfășoară exclusiv pe și pentru teritoriul Românei. Pot participa la Promoția oferită de Vodafone în termenii şi condițiile prevăzute  următoarele categorii de (potențiali ) clienți (și) ai Vodafone România:

a) persoana fizică care nu are servicii de la Vodafone România şi achiziționează de la această societate în perioada menționată mai sus un abonament de servicii de comunicații electronice mobile începând cu RED 14. În acest caz, perioada în care Clienții eligibili beneficiază de Serviciul Netflix în termenii Promoției este de 6 (sase) luni.

b) persoana fizică având contractat orice abonament de servicii de comunicații electronice de voce mobilă cu Vodafone România şi care, în perioada menționată la art. 2.1. de mai sus, achiziționează de la UPC România un pachet nou de servicii de comunicații electronice fixe incluzând şi serviciul de internet fix 500 Mbps si televiziune digitala. În acest caz, perioada în care Clienții eligibili beneficiază de Serviciul Netflix în termenii Promoției este de 12 (douasprezece) luni.

c) persoana fizică având contractat orice abonament de servicii de comunicații electronice fixe cu UPC România şi care, în perioada menționată la art. 2.1. de mai sus, achiziționează de la Vodafone
România un abonament nou de servicii de comunicații electronice de voce mobilă începând cu RED
9. În acest caz, perioada în care Clienții eligibili beneficiaza de Serviciul Netflix în termenii Promoției este de 12 (douasprezece) luni.


Niciun comentariu despre subiectul „Ofertă Vodafone - UPC: 119,88 euro în contul Netflix, echivalentul unui abonament gratuit standard (HD) la Netflix pentru 12 luni”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile