vineri, 13 decembrie 2019

Radeon Software Adrenalin 2020 și AMD Link oferă streaming prin internet a jocurilor de pe PC către telefon sau tabletă

AMD încheie anul 2019 cu o actualizare software importantă în special pentru cei care preferă să se joace pe telefon jocurile de pe PC: tocmai ce a lansat Radeon Software Adrenalin 2020, iar cea mai atrăgătoare caracteristică este suportul pentru streaming-ul jocurilor către telefoane nu doar prin rețeaua locală WiFi, ci și prin internet.

Această funcție nu este un concept nou, dar este totuși utilă dacă există un joc de PC pe care ai dori să îl joci pe mobil. Funcția este deja activată pentru dispozitivele Android (descărcare aplicație AMD Link de AICI) și ar trebui să se lanseze și pe iOS din 23 decembrie 2019.

Radeon Software Adrenalin 2020 oferă o interfață reînnoită, care servește ca hub central pentru lansarea jocurilor, difuzarea pe site-urile de socializare, verificarea actualizărilor driverului și a alte funcții obișnuite.

Alte noutăți sunt scalarea dinamică a rezoluției (cunoscută, de asemenea, ca Radeon Boost) pentru a menține FPS ridicat, suportul hardware mai larg pentru Sharpening Image și Anti-Lag, precum și pentru scalarea integrală, care oferă jocurilor dvs. mai vechi un aspect clar pe ecranele moderne.

Așadar, Radeon Software Adrenalin 2020 (download de AICI) nu este doar o actualizare clasică a driverului plăcii dvs video AMD, cât și o extindere a ceea ce pot face GPU-urile AMD.


Niciun comentariu despre subiectul „Radeon Software Adrenalin 2020 și AMD Link oferă streaming prin internet a jocurilor de pe PC către telefon sau tabletă”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile