luni, 6 ianuarie 2020

Noi televiziuni la Digi Online

Astăzi, în aplicația Digi Online au fost adăugate televiziunile Cinemaraton, ComedyEst, AMC, Cinethronix, HGTV și MTV Europe. Modificările nu sunt deocamdată efectuate în versiunea web a platformei Digi Online. A fost actualizată și sigla canalului JimJam, cel care a înlocuit MegaMax. A fost înlocuit și Travel Channel SD cu versiunea HD.

În luna decembrie a anului trecut, televiziunile History HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, E! Entertainment HD, AXN HD și Eurosport 2 HD au înlocuit versiunile SD ale acestor canale din platforma Digi Online. Accesul la continutul Digi Online este disponibil gratuit pentru clienții Digi TV și Digi Net (servicii cumulate). Conținutul Digi Online este pus la dispoziție cu titlu gratuit în condițiile stabilite de societatea RCS RDS S.A. și nu este disponibil persoanelor aflate temporar în afara teritoriului României.


2 comentarii despre subiectul „Noi televiziuni la Digi Online”:
Anonim

Super tare , bravo digi ro .

Ionut

De cand au extins grila pe oblone rar mak deschid televizorul. Grila din online contine exact posturile de baza. Daca mai baga prourile, antenele si kanal d atunci grila este super ok.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile