joi, 27 februarie 2020

Comunicat: JimJam lansează feed special în România, precum și activitatea de vânzări publicitare și va include televiziunea în sistemul național de măsurare a audienței

JimJam se lansează cu feed dedicat în România în luna martie 2020. Acest lucru înseamnă că acest feed local va fi diferit de cel existent până acum, Pan-European JimJam, care este folosit în numeroase țări din Europa, din Slovacia în Portugalia, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com. Pe HD Satelit am discutat despre acest subiect de acum două săptămâni, în acest articol. Comunicatul oficial de mai jos oferă informații suplimentare.

Ca un prim pas, feed-ul unic românesc JimJam va fi separat din punct de vedere tehnic de feed-ul Pan-European, începând cu luna martie 2020, iar emisiunilor zilnice li se vor adăuga conținut nou. Proprietarul și operatorul televiziunii, AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord (AMCNI CNE) lansează activitatea de vânzări publicitare pe JimJam în același timp cu noul feed, în luna martie a acestui an și va include, de asemenea, televiziunea în sistemul național de măsurare a audienței.

Ne concentrăm pe România, unde portofoliul nostru de televiziuni – printre care AMC, Filmcafé , Minimax și TV Paprika – se bucură deja de o popularitate substanțială. Lansarea acestui nou feed dedicat JimJam, evidențiază angajamentul nostru continuu față de acest teritoriu și consider că asigură conexiuni mai puternice cu publicul local și răspunde mai eficient la obiectivele de afaceri ale partenerilor de vânzări publicitare. Sperăm ca popularitatea și impactul televiziunii JimJam să continue să crească și să dea rezultate deosebite”, a precizat Levente Málnay EVP/ MD la AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord.

În prezent, JimJam este inclus în grila operatorilor de cablu: DIGI, UPC companie Vodafone, Orange și Focus Sat, făcând astfel ca televiziunea populară pentru copii să fie disponibilă în peste 50% din gospodăriile din România.

AMCNI CNE a preluat operarea feed-urilor JimJam din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de la alt sediu al AMCNI, din Londra, în anul 2017. De atunci, televiziunea a cărei audiență este formată din copii cu vârste între 2-5 ani, s-a bucurat de un rebranding în luna august 2018, a venit cu un nou logo, o nouă identitate și două personaje amuzante, Jim și Jam. AMCNI CNE investește masiv în conținut, a restructurat grila zilnică de emisiuni și a introdus segmentul ”Joacă-te și Învață”, ce cuprinde seriale noi jucăușe și educative, care îi ajută pe copii să descopere lumea din jurul lor. Printre noile emisiuni se numără și Doodleboo, care le arată copiilor, folosind forme simple, cum să deseneze cu ușurință un cerc sau un triunghi.

Alte premiere ale anului 2020 mai sunt: ”Roary, bolidul de curse”, ”Ghicește cu Jess” și ”Căpșunica Prăjiturica”. Eroii clasici sunt, de asemenea, la JimJam, pentru a fi urmăriți constant: ”Constructorul Bob” în zilele de weekend și ”Păzea din calea lui Noddy”, de luni până vineri.

Lansarea feed-ului dedicat din România în luna martie, marchează următorul pas în noi investiții la JimJam.


Un comentariu despre subiectul „Comunicat: JimJam lansează feed special în România, precum și activitatea de vânzări publicitare și va include televiziunea în sistemul național de măsurare a audienței”:
SportM România

Da ma uit la publicitate

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile