marți, 4 februarie 2020

Platforma și aplicația FilmBox Plus vor înlocui FilmBox Live

SPI / FilmBox a anunțat lansarea platformei și aplicației FilmBox Plus, o evoluție a FilmBox Live, ce a debutat acum 10 ani. Noul serviciu îmbină experiența video liniară și la cerere prin canale lineare alimentate de AI și o selecție extinsă de conținut VOD.

Se preconizează că platforma FilmBox Plus va fi lansată la nivel mondial până la sfârșitul acestui an și va înlocui FilmBox Live, utilizatorii putând să se aboneze la servicii direct sau prin intermediul platformelor și dispozitivelor partenere.

FilmBox Plus va funcționa pe mai multe ecrane și sisteme native și va oferi o interfață elegantă, ușor de utilizat și intuitivă. Serviciul este conceput pentru a se integra cu ușurință în set-top-box-urile operatorilor și va oferi și accepta diverse modele de afaceri, precum abonament (SVOD), publicitate (AVOD) și achiziție individuală (TVOD / pay per view).

Guney Yasavur, COO la SPI International, a precizat: „Convergența mediilor tradiționale și digitale a creat noi comportamente de vizionare și noi așteptări ale spectatorilor. Operatorii vor trebui să răspundă acestor cerințe dacă doresc să prospere. FilmBox Plus oferă o soluție de conținut centralizată atât pentru operatori, cât și pentru utilizatorul final: serviciul se integrează cu ușurință în receptoarele și ofertele operatorilor și îmbunătățește experiența generală de vizionare a utilizatorului final, oferind o personalizare extrem de bună și conținut relevant prin tehnologii bazate pe Inteligență Artificială”.

Despre SPI International

SPI International este o companie globală de media care operează 40 de canale de televiziune pe șase continente. FilmBox este canalul său emblematic. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD din lume. Colaborând cu peste 1.400 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră pentru a le oferi celor 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a canalelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la Internet prin intermediul principalelor playere de streaming internaționale, precum și prin furnizorii de OTT locali.


Niciun comentariu despre subiectul „Platforma și aplicația FilmBox Plus vor înlocui FilmBox Live”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile