miercuri, 4 martie 2020

CI Plus LLP a câștigat în instanță împotriva unei companii care producea dispozitive neconforme

CI Plus LLP, autoritatea de încredere pentru sistemul de securitate CI Plus, a obținut o victorie legală majoră împotriva unei companii care a vândut dispozitive care au ocolit regulile de conformitate și de securitate ale CI Plus.

LLP a obținut un ordin împotriva Impex-Sat (care produce și receptoarele vândute sub brandul GigaBlue) la Înalta Curte din Londra. Hotărârea impune întreprinderii să încheie producția și distribuția dispozitivelor sale care eludează regulile CI Plus si sa le distrugă pe cele produse, dar nevândute încă. De asemenea, trebuie să șteargă definitiv orice software de pe dispozitivele vândute, care permite utilizarea neconformă a CI Plus, prin lansarea unui update conform. De asemenea, compania trebuie să plătească daune de 2 milioane euro, plus cheltuieli de judecată, către CI Plus LLP.

Președintele CI Plus LLP a declarat: "CI Plus LLP este autoritatea de încredere pentru sistemul de securitate TV cu plată cel mai des implementat din lume, iar industria se bazează pe LLP pentru a apăra CI Plus împotriva amenințărilor integrității securității acestui sistem. Această etapă importantă demonstrează că CI Plus LLP își va aplica cu strictețe regulile, în beneficiul licențiaților săi, a operatorilor de televiziune care se bazează pe CI Plus pentru funcționarea activității lor și a utilizatorilor care primesc servicii TV cu plată folosind un dispozitiv CI Plus."


Niciun comentariu despre subiectul „CI Plus LLP a câștigat în instanță împotriva unei companii care producea dispozitive neconforme”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile