miercuri, 25 martie 2020

Focus Sat oferă în custodie sau pentru achiziție CAM-uri CI+

Focus Sat a lansat CAM-uri CI+ în oferta proprie. Cei care aleg modulul CAM (Conditional-access module) CI+ trebuie sa se asigure că televizorul sau receptorul este compatibil cu tehnologia CI+ a modulului și are tuner DVB-S2 (modulul este pentru accesul condiționat, pentru decriptare, nu are rol de recepție - adică nu include un tuner DVB-S2 sau de alt tip). Se putea utiliza și până acum un modul CI+ pentru serviciile Focus Sat, dar nu era oferit în custodie sau pentru achiziție de către operator, ci trebuia cumparat separat un CAM Conax din magazine specializate sau partenere.

"Acum poți avea acces la programele preferate direct din meniul televizorului! Modulul CI+ (common interface - interfață comună) este un modul de acces condiționat detașabil în care se introduce smartcard-ul, iar împreună se inserează în slotul corespunzător al unui Smart TV compatibil cu tehnologia DVB-S2. Nu mai este necesar un receptor de satelit. Este mult mai eficient să folosești o singură telecomandă în loc de două. Poți primi în custodie modulul CI+ sau îl poți achiziționa. Pentru mai multe informații accesează ofertele de client nou", precizează Focus Sat intr-un anunț pe websiteul propriu.

Echipamente FOCUS SAT - echipamente de recepție a serviciilor DTH (receptor sau modul CI+) sunt puse la dispoziția clientului de către operator doar pentru serviciul FOCUS SAT (nu pot fi solicitate pentru alte servicii DTH, dar nu pentru Focus Sat).

Focus Sat menționează în contract că nu răspunde pentru nefuncționarea totală sau parțială a programelor în cazul utilizării incorecte sau necorespunzătoare de către client a modulelor CI+ și nu va fi ținut pentru acoperirea vreunui prejudiciu, direct, indirect actual sau viitor suferit de client ca urmare a unei asemenea utilizări defectuoase.

Modalitatea de utilizare a modulului CI+ presupune scanarea de către client a frecvențelor de pe satelitul pe care se găsesc canalele din pachetele de programe Focus Sat. În cazul modificării frecvențelor sau componenței pachetelor de programe, este responsabilitatea clientului să le adauge sau să le scaneze manual.

Clientul are obligația să verifice în prealabil compatibilitatea echipamentului TV propriu în care este introdus modulul CI+, în inclusiv cu privire la existența tuner-ului DVB/S2, în lipsa căruia utilizarea modulului CI+ nefiind posibilă. Orice incompatibilitate între echipamentul TV al clientului și modulul CI+, descoperită de client ulterior intrării în posesie a modulului, nu poate fi imputabilă operatorului în nicio circumstanță, mai precizează Focus Sat.

Pe websiteul operatorului se mai precizează următoarele informații în privința oferte CI+:

Oferta TV achiziție modul CI+

Achiziționezi modulul CI+ la prețul de 95 lei și kitul antenă la 79 lei.
Înainte de toate, asigură-te că ai un televizor compatibil cu tehnologia DVB-S2.
Plătești tariful de activare în valoare de 180 lei și ai acces pe loc la pachetul Familia timp de 5 luni, precum și la extraopţiunile Mozaic Plus și Filmbox timp de 1 lună.
Serviciul de instalare a echipamentului este opțional.

Oferta TV custodie

Acum poți alege ce tip de echipament de recepție primești în custodie: receptor sau modul CI+. Dacă optezi pentru modul CI+, asigură-te că ai un televizor compatibil cu tehnologia DVB-S2.
Primești în custodie receptorul sau modulul CI+ alături de kitul antenă.
Plătești tariful de activare în valoare de 60 lei și ai acces pe loc la pachetul Familia, precum şi la extraopţiunile Mozaic Plus și Filmbox timp de 1 lună. Instalarea echipamentului de recepție este gratuită.
Reîncarci minimum pachetul Familia pe toată perioada contractuală.


Oferta Mix achiziție modul CI+ și receptor HD pentru Multi TV
Te bucuri de multe beneficii dacă alegi oferta mix achiziție modul CI+ și receptor HD pentru Multi TV:
- ai propriile tale echipamente de recepție, atât receptor HD cât și modul CI+;
- prin modulul CI+ ai acces la programele preferate direct din meniul televizorului;
- reîncarci oricând vrei;
- plătești o singură reîncărcare și alegi ce vrei să vizionezi pe fiecare din cele două televizioare.
Înainte de toate, asigură-te că ai un televizor compatibil cu tehnologia DVB-S2.
Achiziționezi 1 receptor HD la prețul 200 lei, 1 modul CI+ la prețul 95 lei și kitul antenă la 100 lei.
Plătești tariful de activare în valoare de 180 lei și ai acces pe loc la pachetul Familia timp de 5 luni, precum și la extraopţiunile Mozaic Plus și Filmbox timp de 1 lună.
Serviciul de instalare a echipamentului este opțional.
Reîncarci oricând dorești, minimum pachetul Familia.


Oferta Multi TV achiziție module CI+

Vrei să ai propriile tale echipamente de recepție, să reîncarci oricând vrei și să ai acces la programele preferate direct din meniul televizorului?
Înainte de toate, asigură-te că ai un televizor compatibil cu tehnologia DVB-S2.
Achiziționezi 2 modulule CI+ la prețul de 2 x 95 lei și kitul antenă la 100 lei.
Plătești tariful de activare în valoare de 180 lei și ai acces pe loc la pachetul Familia timp de 5 luni, precum și la extraopţiunile Mozaic Plus și Filmbox timp de 1 lună.
Cu o singură reîncărcare lunară, alegi ce vrei să vizionezi pe fiecare din cele două televizioare!
Serviciul de instalare a echipamentului este opțional.
Reîncarci oricând dorești, minimum pachetul Familia.


Oferta Multi TV custodie
Cu o singură cartelă reîncărcată lunar, poți alege ce vrei să vizionezi pe fiecare din cele două televizoare!
Acum poți opta pentru ce tipuri de echipamente de recepție primești în custodie: receptor sau modul CI+. În cazul în care ai ales modulul CI+, asigură-te că ai un televizor compatibil cu tehnologia DVB-S2.
Primești în custodie 2 receptoare HD sau 2 module CI+ sau un receptor HD împreună cu un modul CI+. La acestea se adaugă și kitul antenă.
Plătești tariful de activare în valoare de 130 lei și ai acces pe loc la pachetul Familia, precum şi la extraopţiunile Mozaic Plus și Filmbox timp de 1 lună. Instalarea echipamentului de recepție este gratuită.
Reîncarci minimum pachetul Familia pe toată perioada contractuală.


Notă: Toate prețurile includ TVA.


7 comentarii despre subiectul „Focus Sat oferă în custodie sau pentru achiziție CAM-uri CI+”:
Anonim

Va fii foarte greu scanarea de către client a frecvențelor de pe satelitul pe care se găsesc canalele din pachetele de programe Focus Sat. Nici clientii care au cablu tv nu pot sa faca reglaj (scanare)tv.

Anonim

Eu am de multi ani CAM pentru Focus Sat, dar cumparat din comert, ca Focus Sat nu oferea. Nu e greu deloc sa scanezi frecventele, e chiar cool.

Anonim

O decize foarte buna din partea Focus Sat pentru cei care au televizoare cu tuner de satelit si modul CI+. Cumperi doar antena de satelit si LNB. Iar partea buna ca pot folosii un receptor de satelit cu modul CI+ gen AMIKO VIPER 4K51 sau AMIKO HD8265+ ca sa vad atat programele transmise FTA cat si cele de pe Focus Sat.

Anonim

Bun se merită modulul CI+

Anonim

Site-ul producatorului tv spune ca pot introduce CI+ in modul CI si viceversa, dar nu specifica riscurile. Inteleg ca unele canale ar putea sa nu functioneze daca cititorul e doar CI (fara +)?

PS: tunerul e DVB-S2 dar niciun detaliu cu privire la modulul CI.

Multumesc

Anonim

Da, daca televizorul nu e compatibil 100% cu CI+, există riscul ca unele canele sa nu mearga, gen HBO, sau sa nu meargă niciumul, sau ca televizorul sa nu recunoască deloc modulul CI+.

Unknown

Am vechiul decodor kaon,pot cumpara doar modulul CAM ci+ ? Va multumesc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile