duminică, 8 martie 2020

HBO va realiza un serial inspirat din jocul "The Last of Us"

HBO va realiza un serial inspirat din jocul de PlayStation "The Last of Us". Adaptarea este coordonată de Craig Mazin, creatorul serialului "Cernobîl".

Știrea că HBO va crea o serie bazată pe popularul joc video post-apocaliptic "The Last of Us" a fost dezvăluită chiar de Naughty Dog, dezvoltatorul jocului. Craig Mazin va face echipă cu Neil Druckmann, directorul creativ al jocului.

"Neil Druckmann este fără îndoială unul dintre cei mai buni povestitori din lumea jocurilor video, iar The Last of Us este creația sa fundamentală. Șanse de adapta această operă de artă digitală a fost visul meu de ani de zile", a spus Mazin.

Serialul se bazează pe evenimentele din jocul inițial. Lansat în 2013, "The Last of Us" este un joc horror de supraviețuire, în care cu jucătorul experimentează aventura lui Joel și Ellie într-o lume post-apocaliptică.

Naughty Dog a avut o abordare diferită a apocalipsei, evitând să folosească zombi: a utilizat o ciupercă Cordyceps mutantă ca motiv al decăderii SUA. Ciuperca a infectat oamenii, care au devenit gazde violente ale ciupercii. Eroii luptă împreună pentru a supraviețui, încercând în același timp să nu se infecteze. Ca în cazul multor povești post-apocaliptice, uneori alți oameni sunt adevărații monștri.

Joel este un bărbat de vârstă mijlocie care și-a pierdut familia atunci când a apărut infecția, cu 20 de ani înainte de evenimentele din joc. De atunci a devenit contrabandist și a primit misiunea de a captura pe Ellie, o fată în vârstă de 14 ani. Deși misiunea evoluează conform planului, Joel află mai multe despre Ellie și își dă seama că fata este vitală pentru omenire.

Chiar dacă este adaptarea primului joc, seria ar putea prelua fragmente din "The Last of Us Part II", joc care va fi lansat în luna mai a acestui an.

De asemenea, Sony Pictures Television și PlayStation Productions sunt direct implicate în proiect. Va fi primul serial tv de la PlayStation Productions.


Niciun comentariu despre subiectul „HBO va realiza un serial inspirat din jocul "The Last of Us"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile