miercuri, 1 aprilie 2020

Focus Sat: Televiziunile Filmbox în pachetul Familia, între 1-30 aprilie 2020

Focus Sat anunță că între 1-30 aprilie 2020 abonații au vizionare liberă a tuturor televiziunilor din extraopțiunea Filmbox (este suficient să aibă pachetul Familia activ). Extra-opțiunea Filmbox include șase canale cu filme, documentare și emisiuni sportive: Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Filmbox Plus, Filmbox Premium, Docubox si Fightbox.

Acum câteva zile, Focus Sat a mai anunțat vizionarea "liberă a canalului History SD și HD din extraopțiunea Mozaic Plus între 27 martie - 21 aprilie. Este suficient să ai pachetul Familia activ".


3 comentarii despre subiectul „Focus Sat: Televiziunile Filmbox în pachetul Familia, între 1-30 aprilie 2020”:
Flutur

bravo.focussat.complimenti

Anonim

De ce nu merge un receiver cu cartela Focusat la o autorulota cu antena automata STAN LINE,autorulota achizitionata din Franta?

Anonim

Nu poate să îți răspundă cineva de la distanță... probabil nu sunt compatibile, sau nu ai știut să le setezi corect,etc. Pot fi multe cauze. Va trebui sa plătești un instalator local de antene să rezolve probleme, dacă e posibil sa fie rezolvată. Eventual reglează antena cu receptorul original al antenei, și scoate semnal in loop din acel receptor către receptorul Focus Sat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile