joi, 2 aprilie 2020

Noua aplicație Facebook Messenger pentru desktop (Windows și MacOS)

Facebook a anunțat astăzi că a lansat oficial noua aplicație Messenger pentru desktop (pe computere cu sistem de operare MacOS și Windows), astfel încât puteți să rămâneți conectat cu prietenii din întreaga lume prin intermediul calculatorului dvs. De menționat că noua aplicație separată exista și până acum pe desktop, dar era în beta / teste.

"Acum, mai mult ca oricând, oamenii folosesc tehnologia pentru a rămâne în contact cu oamenii de care le pasă, chiar și atunci când sunt departe fizic unul de altul. În ultima lună, am înregistrat o creștere de peste 100% a numărului persoanelor care folosesc browserul desktop pentru apeluri audio și video pe Messenger. Acum, cu aplicațiile pentru MacOS și Windows, Messenger vine pe desktop, inclusiv cu apeluri video de grup nelimitate și gratuite", explică Facebook.

Caracteristici ale aplicației Facebook Messenger desktop:
- Aplicația permite apeluri video în grup pe un ecran mai mare.
- Ușor de conectat cu alte persoane. Nu trebuie să știți e-mailul sau numărul de telefon al cuiva, deoarece toți prietenii dvs. de pe Facebook au Messenger.
- Multifunctional. Chat-urile dvs. sunt ușor accesibile și puteți deschide și ieși din aplicație în timp ce faceți alte lucruri pe computer.
- Notificări. Puteți primi notificări pentru mesaje noi, astfel încât să găsiți rapid chat-ul pe care îl căutați. Dacă vreți, puteți anula sau amâna notificările.
- Chat-urile se sincronizează între mobil și pe desktop. Nu veți pierde niciodată un apel sau un mesaj, indiferent că utilizați un sistem desktop sau un dispozitiv mobil.
- Ceea ce îți place la aplicația Messenger, acum pe un ecran mai mare. Inclusiv modul Dark și GIF-urile.


Puteți descărca aplicația gratuit din Magazinul Microsoft (Windows 10 versiunea 10240 sau mai nouă, 2GB RAM, arhitectură x64) sau Mac App Store (OS X 10.10.0 sau mai nou, procesor pe 64-bit).

UPDATE 4 aprilie 2020: Setările (inclusiv pentru Dark Mode) se accesează dând click pe iconița din zona stânga-sus a aplicației.


3 comentarii despre subiectul „Noua aplicație Facebook Messenger pentru desktop (Windows și MacOS)”:
Anonim

Salut!Nu reusesc sa trec pe dark mode.

HD Satelit România

Setările (inclusiv pentru Dark Mode) se accesează dând click pe iconița din zona stânga-sus a aplicației. Am adăugat două imagini exemplificative la finalul articolului.

Anonim

Multumesc!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile