miercuri, 29 aprilie 2020

Zoom a ajuns la versiunea 5 - Download

Indiferent ca aveți nevoie de Zoom pentru conferințe, școală online sau orice alte nevoi de comunicare, aplicația și platforma au devenit foarte populare în aceasta perioadă de distanțare socială. De aceea, dezvoltatorii s-au grăbit să îmbunătățească și mai mult aplicația și să îi ofere mai multă securitate, control și confidențialitate, lansând versiunea 5.

Dezvoltatorul a anunțat îmbunătățiri esențiale, o etapă cheie în planul de 90 de zile de a identifica, aborda și îmbunătăți capacitățile de securitate și confidențialitate ale platformei.  Mai jos gasiti cateva dintre cele mai importante modificări în versiunea 5 a Zoom.

Criptare GCM pe 256 biți: Zoom-ul se modernizează la standardul de criptare GCM AES pe 256 biți, care oferă o protecție sporită a tranzitului datelor întâlnirii dvs. Aceasta oferă garanții de confidențialitate și integritate. Zoom 5.0 acceptă criptarea GCM, iar acest standard va intra în vigoare după ce toate conturile vor fi activate cu GCM. Activarea contului la nivel de sistem va avea loc pe 30 mai 2020.

Controlul rutării datelor: administratorul contului poate alege ce regiuni ale centrelor de date utilizează pentru întâlnirile și seminariile web găzduite de cont, pentru traficul în timp real la nivel de cont, grup sau utilizator.

Pictograma de securitate
: funcțiile de securitate ale Zoom, care anterior au fost accesate în toate meniurile ședinței, sunt acum grupate și găsite făcând clic pe pictograma Securitate din bara de meniu a reuniunii, de pe interfața gazdei.

Controale robuste pentru gazdă: gazdele vor putea „raporta un utilizator” către Zoom prin pictograma de securitate. De asemenea, pot dezactiva capacitatea participanților de a se redenumi. Pentru clienții din educație, partajarea ecranului este acum implicită doar către gazdă

Camera de așteptare are acum setarea activă implicită: Sala de așteptare, o caracteristică existentă care permite unei gazde să păstreze participanții în sălile de așteptare virtuale individuale înainte de a fi admiși la o întâlnire, este acum implicită pentru conturi Pro de bază și conturi cu licență unică. Toate gazdele pot activa acum și Sala de Așteptare, în timp ce întâlnirea lor este deja în curs.

Complexitatea parolelor de întâlnire: parolele de întâlnire, o funcție Zoom deja existentă, sunt acum implicite pentru majoritatea clienților, incluzând toți clienții Basic, cu licență unică Pro și K-12. Pentru conturile administrate, administratorii contului au acum capacitatea de a defini complexitatea parolei (cum ar fi cerințele de lungime, alfanumerice și de caractere speciale). În plus, administratorii Zoom Phone pot ajusta acum lungimea PIN-ului necesar pentru accesarea mesajelor vocale.

Parole de înregistrare în cloud
: Parolele sunt acum setate în mod implicit pentru toți cei care accesează înregistrări în cloud (cu excepția gazdei întâlnirii) și necesită o anume complexitate. Pentru conturile administrate, administratorii contului au acum capacitatea de a defini complexitatea parolei.

Partajarea sigură a contactelor pentru conturi: Zoom 5.0 va sprijini o nouă structură de date pentru organizații mai mari, permițându-le să conecteze contacte pe mai multe conturi, astfel încât oamenii să poată căuta și găsi cu ușurință și în siguranță întâlniri, chat-uri și contacte telefonice.

Îmbunătățirea tabloului de bord: Administratorii pot vedea din Zoom Dashboard modul în care întâlnirile lor se conectează la centrele de date. Aceasta include orice centre de date conectate la serverele de tunel HTTP, precum și conectori și gateway-uri Zoom Conference Room.

Adițional: Utilizatorii pot opta acum ca notificările chat-ului Zoom să nu afișeze un fragment al chat-ului lor; noile întâlniri non-PMI au acum ID-uri cu 11 cifre pentru o complexitate suplimentară; iar în timpul unei întâlniri, ID-ul ședinței și opțiunea Invitat au fost mutate din interfața Zoom principală în meniul Participanți, pentru a face mai puțin probabilă partajarea din greșeală ID-ul întâlnirii.

Multe dintre caracteristicile de mai sus sunt deja disponibile.

Pentru a actualiza aplicația Zoom la Zoom 5.0, accesați zoom.com/download.

Pentru mai multe actualizări privind progresul Zoom în planul său de 90 de zile, vizitați blog.zoom.us.


Despre Zoom

Zoom Video Communications, Inc. reunește echipele pentru a desfășura diverse activități într-un mediu video. Platforma de comunicații oferă întâlniri video, de voce, seminarii web și chat pe computere desktop, telefoane, dispozitive mobile și sisteme de săli de conferințe. Zoom ajută întreprinderile să creeze experiențe de afaceri și instrumente pentru dezvoltatori pentru a crea fluxuri de lucru personalizate. Fondată în 2011, Zoom are sediul în San Jose, California, cu birouri in diverse locații internaționale.


Niciun comentariu despre subiectul „Zoom a ajuns la versiunea 5 - Download”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile