luni, 25 mai 2020

Eurosport: Selecția săptămânii 25-31 mai 2020

Eurosport spune cele mai grozave povești despre perseverență, realizări și inspirație. În aceste vremuri fără precedent, vă vom readuce unele dintre momentele iconice favorite pe ecrane", anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


YOU SAY, WE PLAY

Pe parcursul perioadei în care ar fi trebuit să se desfășoare Roland-Garros 2020, Eurosport oferă fanilor puterea de a decide ce urmăresc în următoarele două săptămâni. Aceștia pot alege ce meciuri clasice din cadrul Openului Francez vor fi transmise timp de trei ore în prima săptămână și cinci ore în cea de-a doua. Intră pe eurosport.ro și alege meciurile favorite.

CÂND: Zilnic, 20:00
UNDE: Eurosport 1

ETAPE CLASICE DIN GIRO D’ITALIA

Seria realizată în colaborare cu GCN, prin care ne amintim de cele mai bune etape din istoria recentă a Giro d’Italia, se încheie în această săptămână. Selecția de sâmbătă readuce în prim-plan etapa a 16-a de anul trecut, cea care a suferit schimbări din cauza zăpezii căzute pe traseu. Urmărește Eurosport pentru a vedea cine a câștigat pe noua rută, care a cuprins și cățărări precum Passo della Presolana sau Cevo.

CÂND: Zilnic, 16:30
UNDE: Eurosport 1


CURSE WTCR

Ediția din 2019 a FIA World Touring Car Cup, promovată de Eurosport Events, a cuprins 10 curse captivante. Campionul en-titre, veteranul italian al motorsportului și cel mai vârstnic câștigător din istorie (la 56 de ani), Gabriele Tarquini, căuta să-și apere titlul. Urmărește cele mai bune momente de acțiune ale sezonului trecut, în fiecare dimineață din această săptămână.

CÂND: Zilnic, 9:00
UNDE: Eurosport 1


JOCURILE OLIMPICE: GALERIA VEDETELOR

În fiecare seară, Eurosport 1 rememorează cele mai impresionante performanțe sportive din istoria celui mai mare spectacol din lume. Alătură-te universului Eurosport într-o călătorie a Jocurilor Olimpice – de la Barcelona la Atlanta, Sydney, Atena, Beijing, Londra și Rio – cu cele mai mari nume din istoria Jocurilor.

CÂND: Zilnic, 23:00
UNDE: Eurosport 1




SNOOKER: SĂPTĂMÂNA RONNIE O’SULLIVAN

Singurul jucător cu mai mult de 1000 de break-uri de peste o sută de puncte, având un număr record de 36 de turnee câștigate, inclusiv cinci Campionate Mondiale, Ronnie „The Rocket” O’Sullivan este în prim-plan în această săptămână de snooker. De marți până duminică, urmărește o selecție a victoriilor sale recente, inclusiv World Grand Prix și Players Championship din 2018, dar și Masters-ul din 2017.

CÂND: Ma, 26 mai – Du, 31 mai, 12:30
UNDE: Eurosport 1


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport: Selecția săptămânii 25-31 mai 2020”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile