sâmbătă, 16 mai 2020

"Facem Level" pe PRO TV Plus

"Industria gaming-ului este din ce în ce mai mare: sunt foarte multe jocuri care captivează publicul și-i ține în fața ecranelor computerelor. Grafica este din ce în ce mai realistă, unele campionate de gaming au premii în valoare de milioane de euro, iar publicul poate varia între tineri de 5-6 ani și seniori de peste 70. Tot ce trebuie să faci e să îți cumperi un joc și poți ajunge într-o realitate virtuală pe care ți-o construiești singur", explică Pro Tv.


De aceea, PRO TV Plus a lansat producția online "Facem Level" în care jucătorii amatori (și nu numai) pot lua lecții de la unii dintre cei mai cunoscuți gameri din România, despre jocurile lor preferate. Până acum, vloggerul Maximilian Ioan (@maxsialtele) și Mădălin (@/madalin) au împărtășit din strategiile lor, dar și tips and tricks pentru două jocuri populare: Fortnite și Brawl Stars. Primul episod cu Maximilian a depășit deja 100.000 de vizualizări, iar ediția a doua este disponibilă deja pe protvplus.ro.

Emisiunea este prezentată de Alex Kollo (@AKollo) și, în fiecare joi, acesta află informații din “culisele” gaming-ului din România. Gameri cunoscuți vor vorbi despre jocurile lor preferate și îl vor învăța diverse trucuri.

În fiecare joi, pe protvplus.ro, Facem Level!


Niciun comentariu despre subiectul „"Facem Level" pe PRO TV Plus”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile