miercuri, 20 mai 2020

Hellas Sat: uplink-ul și downlink-ul vor fi gestionate prin sistemul DataMiner

Skyline Communications a adăugat Hellas Sat în lista sa de clienți. Astfel, soluția lor DataMiner va gestiona și va controla de la teleportul din Cipru toate conexiunile de uplink și downlink ale sateliților Hellas Sat. DTH-ul Telekom Romania utilizează satelitul Hellas Sat 3 de la 39 ° Est.

Thomas Kalamaris, director tehnic la Hellas Sat, a precizat: „În calitate de jucător important în industria sateliților, este vital pentru noi să oferim servicii de înaltă calitate care să răspundă nevoilor tuturor clienților noștri, păstrând prețurile competitive. Dar pentru a realiza aceste deziderat, acum este mai important ca niciodată să avem un sistem de management end-to-end care să ne ajute indiferent de ce tehnologii decidem să implementăm. Afacerea noastră este una care evoluează constant. Nu ar avea sens să utilizăm doar o soluție care este adecvată în prezent, dar poate nu și în viitor. Viitorul este chiar mai important. În plus, funcții noi precum statistici în timp real sau previziuni bazate pe AI sunt absolut esențiale pentru noi. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care am apelat la DataMiner-ul de la Skyline”.

Marina Nikita, manager de vânzări la Skyline Communications, a adăugat: „Ceea ce au în comun Hellas Sat și Skyline este faptul că privim dincolo de realitatea de astăzi, deoarece această realitate ar putea fi una complet diferită mâine. Pentru ca un operator de sateliți lider să-și păstreze clienții fericiți, o soluție foarte puternică de monitorizare și orchestrare completă a operațiunilor multi-furnizori devine obligatorie. Hellas Sat înțelege foarte bine această perspectivă strategică, deoarece dorește să poată adăuga produse noi de la orice furnizor, fără limitări cu privire la API, hardware sau software. Toate aceste resurse pot fi utilizate într-o manieră sofisticată printr-un singur ecran consolidat. Acesta este în esență soluția noastră DataMiner. Hellas Sat este acum pregătit pentru viitor, și orice ar decide să facă în continuare în infrastructura lor, DataMiner le poate oferi”.


Niciun comentariu despre subiectul „Hellas Sat: uplink-ul și downlink-ul vor fi gestionate prin sistemul DataMiner”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile