duminică, 12 iulie 2020

Spectacol pe cer cu drone poziționate cu ajutorul sateliților - campanie de conștientizare în lupta împotriva Covid-19

300 de drone, coordonate și cu ajutorul sateliților, au zburat pe cerul nopții din Seul, Coreea de Sud, pentru a le aminti oamenilor de măsurile de siguranță împotriva noului coronavirusul și pentru a le mulțumi pentru eforturile depuse pentru combaterea răspândirii Covid-19.


Spectacolul cu drone a fost conceput ca o campanie de conștientizare și motivare și a durat aproximativ 10 minute. Au fost prezentate imagini cu chipuri înconjurate de viruși și protejate de măști, mâini spălate cu apă, două persoane care poartă măști și care se îndepărtează pentru o distanță socială sigură, precum și un mesaj de mulțumire pentru angajații din sistemul sanitar.

"Dronele au zburat deasupra râului Han. Au fost create imagini din lumini de la dorne de aproximativ 900 de grame fiecare, echipate cu antene suplimentare, pentru a beneficia de poziționare exactă în timp real cu ajutorul sateliților, care au crescut precizia deplasării pe cer a dronelor", a precizat Institutul Coreean de Tehnologie pentru Siguranța Aviației, care a realizat proiectul.


Niciun comentariu despre subiectul „Spectacol pe cer cu drone poziționate cu ajutorul sateliților - campanie de conștientizare în lupta împotriva Covid-19”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile