vineri, 18 septembrie 2020

Consola de jocuri Nintendo 3DS a fost scoasă din producție

Nintendo a anunțat ieri că a încetat să fabrice familia de console 3DS și a actualizat paginile produselor japoneze 3DS și 2DS, care precizează că respectivele console de jocuri nu mai sunt în producție.

Lansată în anul 2011, consola de jocuri Nintendo 3DS a fost un succesor al GameBoy și al Nintendo DS. 3DS este o consolă portabilă care rulează jocuri precum „Pac-Man” sau „Mario Golf”. Are un ecran 3D care nu necesita ochelari 3D speciali.

Biblioteca existentă de peste 1000 de jocuri Nintendo 3DS conține multe titluri apreciate de critici. Așadar, jocurile Nintendo și alte elemente din familia de sisteme Nintendo 3DS vor continua să fie disponibile în Nintendo eShop, pe Nintendo.com și în comerțul cu amănuntul”, a precizat compania.

Nintendo a vândut peste 75 de milioane de console 3DS de când produsul a fost lansat. Nu a fost un succes la fel de mare ca DS-ul original, lansat în anul 2004 (consolă vândută în 154 de milioane de unități), dar 3DS rămâne unul dintre cele mai bine vândute console Nintendo.

În generația actuală de console, Nintendo Switch are performanțe comerciale extrem de bune, depășind 3DS la numărul de jocuri vândute. La 61 de milioane de console deja vândute, este posibil să depășească la vânzări și consolele anterioare ale Nintendo.


Niciun comentariu despre subiectul „Consola de jocuri Nintendo 3DS a fost scoasă din producție”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile