sâmbătă, 3 octombrie 2020

Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV nu vor mai fi disponibile în grila Freesat

După ce Antena 3 a anunțat că televiziunile trustului Intact se pot recepționa de pe satelitul Hellas Sat 3, Freesat România a trimis către abonați o notificare prin SMS în care precizează următoarele: "Ca urmare a schimbării satelitului de către Antena Grup, începând cu 8.10.2020, posturile Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV nu vor mai fi disponibile în grila Freesat".

Preluarea de către Freesat România a televiziunilor trustului Intact (de pe satelitul Eutelsat 16A de la poziția orbitală 16 grade Est) s-a efectuat de pe frecvența 11131 (polarizare verticală, SR 16593, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK).

Freesat mai precizează în SMS-ul trimis clienților că va depune toate diligențele ca respectivele posturi tv sa revină în grilă începând din 1 decembrie 2020. "Ne cerem scuze pentru inconvenient și depunem toate diligențele să fie disponibile începând din 01.12.2020"


40 de comentarii despre subiectul „Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV nu vor mai fi disponibile în grila Freesat”:
Anonim

De ce nu se face ceva de pe acum să fie canalele grupului intact în grila de canale Free Sat și să rămână în continuare și după data de 08.10.2020.

Anonim

Mai bine sar muta Freesat pe satelitul Hellas Sat 39°E. E mult mai bun semnalul ca pe Eutelsat 16A.

Anonim

Nu se va întâmpla asta niciodată. Freesat e parteneriat cu Eutelsat.
O alta solutie relativ ieftină ar fi montarea a inca un LNB pe antena, ca sa receptioneze clientul satelitul Hellas Sat 3 tot cu antena de pe Eutelsat 16 EST? Sau sunt prea distanțați sateliții de la 16 si 39 EST?

Anonim

Prea erau moaca la 100 lei pe an TOATE posturile Intact

Anonim

Pentru anonimul care sugereaza sa montana un al doilea LNB pentru Hellas Sat 19 Est. Idee este buna dar cel mai bine iti cumperi o antena toroidala este un pic mai scumpa si poti receptiona foarte bine pana la 14 sateliti la gradatii foarte mari. Poti receptiona satelitii Eutelsat 16 Est, Hellas Sat 39 Est etc. In cazul antenelor de satelit obisnuite sa zicem daca ai o antena de 120 cm poate ai putea receptiona decent sau bine satelitul Hellas Sat 39 in cazul in care antena este orientata pe Eutelsat 16 Est dar mai bine folosesti toroidala.

In cazul meu am o antena Corab de 90 cm cumparata de la Dipol Bucuresti cu suport pentru LNB-uri. Este orientata pe satelitul Eutelsat 16 Est dar pot receptiona destul de bine satelitul Astra 31.5 Est Tot pe satelitul Astra 31.5 semnalul maxim pe majoritatea receptoarelor este de 72% atat pe transponderele Orange Romania cat si pe SES si Magtisat Rusia. Dar pe satelitul Eutelsat 36 Est semnalul este slab iar Hellas Sat 39 nu am deloc semnal.
Antena care o folosesc pentru Freesat:
1. Antena satelit 90 cm: https://www.dipolnet.ro/antena_satelit_din_fier_corab_cor-900_sa-j_90cm__A9607.htm
2. Suport LNB: https://www.dipolnet.ro/montura_lnb_cvadrupla_pentru_3_lnb-uri_suplimentare_u-4lnb-j_A9898.htm defapt sunt 3 suporti LNB si cu suportul LNB al antenei sunt 4.

Anonim

Astea costau 60 de lei pe an si unii plăteau 99 lei pe an cu antenele pro si alte posturi?

Anonim

Cartela costa 60 lei (se plateste o singura data) iar serviciul Freesat pentru un an, 99 lei.

In cazul in care detii o cartela TVR, poti sa activezi serviciul Freesat online sau la distribuitori, pentru 99 lei.

Mai multe informatii gasesti pe site-ul Freesat: https://www.freesat.ro/cat-costa

Anonim

Iata ca acum in data de 13 oct. minunea nu s-a produs ...oare de ce?....TARE MAI SUNT INCURCATE SI CIUDATE CARARILE SATELITULUI!!!!!

macho

Uite ca s-a produs minunea pe 14

Unknown

Canalele grupului Intact (antenele) merg pe satelitul Hellas 39° este cu cartela Freesat că și pe 16°este!!!

Anonim

Da corect într-adevăr așa este (antenele) merg cu card Freesat

Costin

Antenele nu mai merg cu cartela Freesat!

Anonim

Nu mai merge pe 39 grade cu cartela freesat.

Unknown

Cu ce cartela merge

Anonim

Au schimbat criptarea pe 39e...nu se mai receptioneaza antenele cu cartela freesat...

Tibi

Se apropie data in. Care trebuie sa revină în grila antenele pina în acest moment nu se fac nici un test pe satelit 16e

Anonim

@Tibi Poate intra dupa 2 decembrie, sau sa ne multumim daca antenele vor intra in grila Freesat in ajunul craciunului sau poate dupa 1 ianuarie.

Tibi

Sau e varianta media pro au apărut pe 16 est ma gindesc ca va adaugă norma de codare sa prea Free sat și pe tp existent vor introduce antenele. Părerea mea

Anonim

@Tibi ai dreptate, dar atunci vor introduce antenele fara Antena 1 HD. Pe tp-ul 12643, Pol V (Verticala) sunt multe canale, ar putea sa introduca pe tp-ul 12717 pol H (Orizontala) sunt doar 4 canale din care 2 la liber, doar sa modificie SR-ul si atunci vor putea introduce toate antenele inclusiv Antena 1 HD. Sa vedem ce va anunta Freesat.

Anonim

Buna ziua
Stie cineva mai revin posturile antena în grila?

macho

mie mi-au raspuns pe whathsapp ca se vor introduce luna aceasta si ca ne vor anunta.

Tibi

Toate programele de la Free sat erau date pe liber fără norma de codare

Cristian

Tibi, crezi gresit. Canalele de pe transponderul propriu Freesat sunt codate. La fel erau codate și cele de pe transponderul cu Antenele.

Unknown

Mă gândeam să îmi eau si eu o cartelă frisat, dar dacă nu mai au Antenele 1.2.3 pe ce să mai dau bani? Bine ar fi fost dacă se putea vedea si alte programe codate în conax de pe alti sateliti ,dar am înțeles că nu se poate vedea decât programele frisat !

Anonim

Asteptam lamuriri de la Fressat.

Anonim

mie imi expira doua cartele freesat peste cateva zile.
se pare ca trebuie sa ne orientam spre alti operatori (focussat, digi satelit)
cred ca aleg focussat, 35 lei/luna (daca incarci online), dar primesti 2 cam-uri si 2 cartele (17.5lei/cartela). practic poti sa instalezi in doua locatii diferite.
mai e si digi satelit (abonamentul minim 17 lei/luna), dar prefer totusi focussat.

Claudia

Eu nu cred că vor mai reveni antenele in grila Freesat.nu înțeleg de ce au precizat in SMS că revin cu 1.12.2020.urat din partea lor, mai bine nu ziceau nimic.

Anonim

Au spus că vor depune toate diligențele ca respectivele posturi tv sa revină în grilă începând din 1 decembrie 202O. Nu au spus că vor reveni, ci că vor depune toate eforturile. Dar nu au reușit. E o mare diferență, comparativ cu ce afirmi tu că au zis.

Anonim

Claudia are dreptate. In luna decembrie am sunat de cateva ori la freesat si de fiecare data mi s-a spus ca antenele *vor reveni sigur in grila, dar nu se stie data*.

Anonim

Păi cum are dreptate Claudia, dacă, te citez, au spus că "nu se stie data"? "Nu se stie data" înseamnă pentru tine 1 decembrie 2020??

Sorin

Să vă spun eu cum e situația. Transmisia Antenelor prin satelitul prin care transmite Freesat România era plătită chiar de către Antene, nu de către Freesat, care doar le prelua prin simulcrypt. Dacă Antenele au decis să nu mai transmita prin acel satelit, nici Freesat nu le mai are cum sa le ofere in grilă, decât dacă mai plătește încă un transponder, ceea ce e foarte costisitor pentru Freesat, sau dacă face vreun contract sa le preia de pe vreun alt satelit prin simulcrypt și cu inca un LNB pe antena de satelit. Sau dacă decid Antenele să revină pe satelitul Freesat, destul de puțin probabil. Deci nu mai așteptați în zadar. Iar ce ați vorbit unii dintre voi cu vreo telefonistă de la ei, nu are absolut nicio valoare de credibilitate sau oficială, e doar i discuție personală privată care nu produce promisiune publica.

Unknown

Știți cumva dacă se mai recepționează antenele cu cartela freesat pe satelitul 39 grade est? Dacă se decriptează? Ar fi simplu. Aș lua două antene. Una pe 39 și alta pe 16 est.

macho

nu se mai decripteaza canalele Antena Group cu cartela Freesat pe satelitul Hellassat 39 est.

Valentina

Buna seara, inca nici o noutate cand vor reveni canalele antena 1 si toate celelalte? Este deja 1 martie si nu stim nimic, poate cineva ma lamureste si pe mine multumesc

Claudia Radu

Draga Valentina și eu îmi doresc o părere oficială de la Freesat, dar din păcate nu mi răspund la mesaje.Parerea mea personala este că trustul intact Media Antena Grup nu va mai reveni niciodată în grila Freesat.

Mihăiță

Claudia, suna-i prin apel telefonic prin modalitățile de contact oficiale, nu prin mesaje SMS-uri si nici pe Facebook!

Telefon: 0372 66 77 88 sau +4 0736 369 596.
Orar call center: De luni-vineri: 09:00 - 17:00

Le poti scrie si un email la freesat@freesat.ro, daca nu afli răspunsul prin apel telefonic.

Oricum, nu se stie nimic despre reintroducerea canalelor Antena Grup la Freesat, ci doar atat, ca se "depun toate diligentele".

Unknown

Nu mai revin deloc antena1 am vorbit cu cei de la freesat

Unknown

Buna.mai.revin.antenele.grup.pe.freesat.stie.cineva..?

Anonim

@Unknown Mai sus este scris ca antenele nu mai revin deloc la Freesat. Parerea mea ca o data va trebui sa revina antenele la Freesat sunt persoane care se uita mai mult la Antena 1, Antena 3, Happy si nu s-ar abona la un operator de cablu sau DTH care nu au aceste canal. Acum 9 - 10 ani a fost aceeasi problema cu operatorul DIGI si cateva cunostiinte chiar si membri familiei au renuntat la ei si s-au mutat la alt operator pentru ca nu aveau antenele.

Anonim

Astazi am activat serviciul FREESAT, pacat ca Antenele nu mai sunt in grila, ma interesa Antena 1 si Antena 3. Nu stie nimeni cand vor revenii?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile