luni, 19 octombrie 2020

Digi: 'Urmărește HBO și câștigă ochelari VR" & extraopțiunea MAXPAK, 2 luni gratuite prin activare online

Clienții Digi TV sau cei care se abonează la Digi TV și care activează online extraopțiunea MAXPAK în perioada campaniei beneficiază de 2 luni gratuite pentru extraopțiune. Oferta este disponibilă în perioada 19 octombrie - 1 noiembrie 2020.

Participă și poți câștiga o experiență VR în care să fii personaj în cel mai nou serial HBO Europe-Bani negri. Organizatorul concursului “Urmareste HBO si castiga ochelari VR” este RCS & RDS S.A., iar co-organizator al acestei campanii este HBO. Concursul se va desfasura in perioada 19 octombrie 2020 - 01 noiembrie 2020. Concursul este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul site-ului www.digiromania.ro.

In cadrul Concursului “Urmareste HBO si câștigă ochelari VR” poate participa orice persoana fizica care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

a) au implinit varsta de 18 ani la data inceperii Concursului, respectiv la data de 19 octombrie 2020;

b) au domiciliul pe teritoriul Romaniei sau sunt rezidenti pe teritoriul Romaniei;

c) nu sunt salariati si/sau colaboratori persoane fizice ai organizatorului angajatii sau colaboratori ai altor societati din Grupul RCS & RDS sauco-organizatorului si nu sunt rude sau afini ale/ai persoanelor mentionate anterior, in linie directa sau colaterala;

d) detin un document de identitate valabil, respectiv buletin de identitate sau carte de identitate, care va trebui prezentat in scopul identificarii, validarii si al ridicarii premiilor daca participantii sunt declarati castigatori ai concursului;

e) nu inregistreaza restante la plata vreunei sume de bani in legatura cu serviciile de comunicatii electronice sau de alta natura prestate de organizator;

Pentru inscrierea in Concurs, persoanele fizice care sunt deja abonate sau care se aboneaza, in perioada concursului la serviciul de telecomunicatii Digi TV cablu sau satelit furnizat de RCS&RDS și care activează extraoptiunea TV MAXPAK, trebuie sa bifeze casuta corespunzatoare acordului de participare la concurs.

Validarea participantilor la concurs se face in baza activarii extraoptiunii MAXPAK, pentru care beneficiaza de 2 luni de gratuitate, si prin bifarea acordului de participare la concurs.

Participantii se pot inscrie accesand sectiunea dedicata Concursului de pe pagina www.digiromania.ro sau din aplicatia mobila Digi Romania.

Pe 6 noiembrie, toti cei care indeplinesc criteriile de eligibilitate pentru participarea la concurs vor participa la tragerea la sorti organizata cu ajutorul random.org, urmand a fi extrasi 50 castigatori.

In cadrul Concursului vor fi acordate 50 de premii, fiecare constand intr-o pereche de ochelari VR in valoare de 108 Ron + TVA. Premiile sunt oferite de catre HBO Romania SRL, iar valoarea totala a acestora este de 5.400 RON + TVA. Castigatorii nu pot opta pentru preschimbarea premiului in bani sau in alte produse ori servicii. Castigatorii premiilor urmeaza sa fie contactati telefonic sau prin orice alte mijloace de catre reprezentantii departamentului Comercial Rezidential Livrari ai organizatorului pentru a stabili conditiile specifice de acordare a premiilor si pentru a programa data si intervalul orar pentru livrarea acestora. In cazul in care castigatorul nu va fi gasit acasa de catre firma de curierat (dupa 3 vizite), premiul va fi returnat de catre firma de curierat la sediul central RCS & RDS din Bucuresti. In cazul in care castigatorul nu isi ridica premiul pana la 2 decembrie 2020, acesta va pierde premiul, care poate fi utilizat de organizator dupa cum considera de cuviinta.


Niciun comentariu despre subiectul „Digi: 'Urmărește HBO și câștigă ochelari VR" & extraopțiunea MAXPAK, 2 luni gratuite prin activare online”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile