miercuri, 28 octombrie 2020

Două noi posturi tv în platforma TVX: CNN (HD) și Aleph News (SD/HD)

"Am plăcerea de a vă anunța prezența a două noi posturi tv în platforma TVX: este vorba de doua canale de știri, unul cu acoperire internațională (CNN) si cel mai nou post din România cu acoperire națională (Aleph News). Ne bucurăm că posturile tv menționate au ales platforma TVX pentru distribuție la nivel național. Cu aceasta ocazie ne completăm zona posturilor de știri", a precizat pentru hdsatelit.com managerul de proiect TVX, Gabriel Sârbu.

"Postul CNN (Cable News Network) este oferit doar în format HD. Face parte din pachetul TURNER, alături de Boomerang, Cartoon Network si TNT. Este un post axat pe știri și informatii din toată lumea, cu acoperire internațională. Este una din cele mai mari si mai vechi rețele de știri care transmite în toată lumea prin cablu sau prin satelit. CNN a fost fondată în anul 1980 de către proprietarul mass-media american Ted Turner, ca un canal de știri prin cablu de 24 de ore. La lansare, CNN a fost primul canal de televiziune care a oferit o acoperire de știri de 24 de ore și a fost primul canal de televiziune cu știri din Statele Unite", explică managerul de proiect TVX.

"Aleph News este disponibil în format SD si HD. Este primul canal de social television din seria Aleph, este un post dedicat spectatorului smart, educat şi suficient material, cel care vrea sa știe. Conținutul canalului oglindește sfera intereselor acestui target. Postul de știri este primul lansat, dintr-o serie de trei licențe luate de Adrian Sârbu: pentru un post de comedie, unul de business și unul de știri", mai precizează Gabriel Sârbu.

"Mediul IP reprezintă viitorul transmisiunilor audio/video, folosind protocolul Multicast. Prezenta intra-un IX in vederea distribuirii stream-urilor aduce un plus de imagine si calitate pentru furnizorii de conținut cat si pentru operatorii de cablu. Distribuția platformei este la nivel național (București, Constanta, Cluj, Arad, Craiova, Timișoara, Iași, Suceava), dar si in Republica Moldova. Costurile de operare reduse, calitatea superioară a transmisiunilor (Full HD, 4K, 3D, HDR, UHD), latența scăzută pe partea de distribuție, precum și independența față de factorii externi (condiții meteo) sau terți sunt doar o parte din avantajele platformei TVX. Ne adresăm operatorilor de cablu, cât si furnizorilor de content. Accesul este GRATUIT la VLAN-ul de multicast pentru operatorii de cablu, în baza calității de membru Interlan si a acordului de retransmisie oferit de către furnizor. Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați site-ul interlan.ro, secțiunea TVX. Ne puteți contacta la adresa TVX@interlan.ro sau telefonic la 0728.874.780. Vă mulțumim și vă așteptăm in platforma TVX", a mai adăugat Gabriel Sârbu.

Lista completă a posturilor disponibile o puteți accesa la adresa https://www.interlan.ro/#platforma-tvx.

Lista completă a operatorilor de cablu parteneri o puteți accesa la adresa https://www.interlan.ro/parteneri/#continut.


7 comentarii despre subiectul „Două noi posturi tv în platforma TVX: CNN (HD) și Aleph News (SD/HD)”:
Anonim

CNN HD este intr-adevar interesant. Aleph News este interesant din punct de vedere audio. Pe partea de video insa, se cam lasa cu dureri de ochi.

Anonim

Aleph News este dovada că să vi cu ceva nou, original, nu îți garantează succesul, poate doar câștigarea unei imagini de a fi avut curajul să riști.

Poiana

Aleph News e mandria lui Sarbu de a face nu stiu ce. E depasit acest Sarbu, iar noul sau originalul de care zici tu ma amuza. Marius Tuca e nou? Dar restul? Cristoiu e nou pentru tine? Pe langa fundalul alb obositor, nu aduc nimic nou.

Anonim

fundal alb
economie de energie...

Bizzon

Știe cineva de ce Digi nu transmite varianta HD a posturilor CNN și BBC World News pe cablu? Sau dacă vor fi introduse? Merci.

Anonim

Fiecare operator are propria politica de programe si orice operator are programe pe care nu le transmite in HD, ci doar in SD (sau deloc).

Anonim

Nu cred ca este operator de cablu care transmite in format HD canalele CNN si BBC World HD doar in SD. Dar sunt transmise la liber prin satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile