sâmbătă, 10 octombrie 2020

Liga I rămâne în FIFA 21 - Jocul dezvoltat de EA România și EA Vancouver, lansat astăzi

Electronic Arts a anunțat printr-un comunicat de presă că lansează astăzi EA SPORTS FIFA 21, cea mai nouă ediție a popularei francize de jocuri video. Jocul este dezvoltat de studiourile EA din București și Vancouver și este disponibil global pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, prin Origin și Steam.

FIFA 21 aduce noi funcționalități care le permit jucătorilor să se bucure de victorii și mai mari în VOLTA FOOTBALL și FIFA Ultimate Team, un nou nivel de realism, care te recompensează atunci când ești creativ și în control, posibilitatea de a gestiona fiecare moment din modul Carieră, cât și cea mai autentică și realistă experiență de joc.

Dezvoltarea și lansarea jocului anul acesta a fost un proces mai personal ca niciodată pentru noi, în care ne-am apropiat mai mult ca oricând ca echipă, chiar dacă fizic am lucrat de acasă. Ne-am concentrat foarte mult pe crearea unei experiențe de joc mult mai sociale, atât în VOLTA FOOTBALL, cât și în FIFA Ultimate Team, pentru a le oferi jucătorilor mai multe moduri de a se conecta online. În plus, am vrut să le oferim jucătorilor posibilitatea de a controla mult mai bine fiecare moment din modul Carieră astfel încât fiecare să își poată atinge visul cu echipa sa. Suntem mândri că vom continua și anul acesta parteneriatul nostru cu Liga Profesionistă de Fotbal din România și vom avea din nou Liga I recreată autentic în joc, cât și parteneriatul cu Federația Română de Fotbal pentru a ne bucura din nou de echipa națională a României în FIFA”, a declarat Ionel Stanescu, Line Producer FIFA 21, EA România.

Fanii români, și nu numai, se vor putea bucura în continuare de experiența de a se juca cu toate cele 16 cluburi de fotbal românești din sezonul actual al Ligii I, cu toți jucătorii, echipamentele oficiale, blazoanele și mingea oficială de meci pentru Liga I.

În joc se regăsește și echipa națională de fotbal a României, mulțumită parteneriatului dintre EA SPORTS și Federația Română de Fotbal. De asemenea, anul acesta sunt incluși 3 noi fotbaliști români recreați autentic în joc: Florinel Coman, Dennis Man și Ionuț Radu.

EA SPORTS VOLTA FOOTBALL se întoarce în stradă pentru al doilea an consecutiv, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a-și etala fentele și talentul fotbalistic în cuști și terenuri din jurul lumii.

Jucătorii se vor putea bucura de fotbalul de stradă împreună cu prietenii prin intermediul VOLTA SQUADS, vor putea recruta unele dintre cele mai mari nume din fotbalul internațional și nu numai în noul mod FEATURED BATTLES și vor putea descoperi cu adevărat lumea fotbalului de stradă în modul narativ THE DEBUT.

FIFA 21 vine cu cel mai inteligent gameplay FIFA de până acum, ce crește inteligența și capacitatea de a lua decizii a jucătorilor, atât atunci când sunt la minge, cât și când nu sunt în posesia ei, determinând astfel mișcări mult mai realiste și informate.

Pornind de la intensitatea fazelor 1 la 1, noul FIFA pune jucătorii în situații cât mai apropiate de fotbalul din realitate și îi recompensează pentru creativitatea și controlul exersate pe teren.

Modul Carieră vine cu o serie de noutăți ce le permite jucătorilor să gestioneze fiecare moment din carieră cu ajutorul unor noi inovații care le oferă control în detaliu asupra meciurilor, transferurilor și antrenamentelor, cum ar fi modul Interactive Sim.

Evoluția jucătorilor poate fi gestionată în detaliu cu noile Development Plans, în timp ce noul sistem Active Training oferă noi modalități de a se pregăti pentru meciuri și de a conduce echipa spre vârful clasamentului.

FIFA Ultimate Team le oferă jucătorilor posibilitatea de a face echipă online alături de prieteni în una dintre cele mai sociale experiențe de până acum. Aceștia pot concura pentru recompense prin noul mod FUT Co-Op sau se pot alătura comunității gobale FIFA Ultimate Team în FUT Events.

Jucătorii pot experiementa în FIFA 21 cel mai încât nivel de veridicitate al celui mai popular joc din lume, având la dispoziție peste 17.000 de jucători și mai multe de 700 de echipe, peste 90 de stadioane și mai multe de 30 de ligi.

În plus, aceștia au acces exclusiv la competiții globale, printre care UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamerica, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander și Liga I din România.

În plus, jucătorii care vor face trecerea la consolele din noua generație vor putea să treacă cu ușurință de la PlayStation 4 la PlayStation 5 sau Xbox One la Xbox Series X, fără nicun cost adițional.

Mai mult, întreaga evoluție din VOLTA FOOTBALL și FIFA Ultimate Team va fi păstrată. Consolele digitale necesită o licență dublă digitală pentru realizarea actualizării. Toate informațiile sunt disponibile aici: http://www.ea.com/dual-entitlement.

FIFA 21 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și este disponibil de astăzi la nivel global pe PlayStation®4, Xbox One, și PC, prin Origin™ și Steam.


6 comentarii despre subiectul „Liga I rămâne în FIFA 21 - Jocul dezvoltat de EA România și EA Vancouver, lansat astăzi”:
brO

Salut dar fifa 20 pentru PC este ca nu am gasit

Anonim

Desigur că este FIFA 2020 pentru PC. De exemplu, vezi aici:

https://m.emag.ro/joc-fifa20-pentru-pc-1081270/pd/D82K0RBBM/

Dar a apărut FIFA 21, de de ai mai cumpăra Fifa 20?

Anonim

Pentru un preț mai mic. În fond schimbul de versiune de pe un an pe altul aduce doar modificări minore.

Anonim

De data asta vor fi modificări mari la grafică, vizibile în special pe PS5.

Anonim

Măcar de ar rezolva bug-urile anterioare

Anonim

Am jucat deja 4 ore pe PS4 și nu am observat niciun bug. Pe ce ai jucat Fifa 21 și la ce buguri te referi la aceasta versiune?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile