luni, 30 noiembrie 2020

20 televiziuni adăugate în grila Focus Sat Live

Operatorul Focus Sat a introdus 20 de posturi tv în platforma sa de televiziune online, denumită Focus Sat Live. Conform colegului nostru Kalman, acestea sunt: Agro TV, DIVA, Digi 24, Docubox HD, Duna World, Epic Drama HD, Extreme, HBO 2 HD, HBO 3 HD, HBO HD, MTV Europe, Realitatea Plus, SKY News, TNT, TV 1000, TVR 2, Trinitas, Viasat Explore HD, Viasat, History HD şi Viasat Nature HD.

Focus Sat Live este un serviciu gratuit pentru toți clienții Focus Sat care au activ pachetul Familia, Total sau Complet. Necesită cont online și adăugarea seriei smartcard-ului în cont. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android, iOS sau Smart TV, precum si în web browsere. Include în premieră o biblioteca de documentare premium de la National Geographic


9 comentarii despre subiectul „20 televiziuni adăugate în grila Focus Sat Live”:
Anonim

excelent.

Anonim

Nuuuu e total gratuit căci ce plătești aia vezi .,😁😁😁🤣🙄🙄🙄

Ionut adrian

Cum vad pe smart tv.?

Costin

Instalezi aplicația Focus Sat din magazinul de aplicatii al televizorului tau. Daca aplicația nu este disponibilă pentur modelul tau, nu ai ce face, va trebui sa cumperi un televizor mai nou, probabil un model de firma buna, lansat de maxim 1-2 ani. Eu am un LG din 2019 si am aplicatia Focus Sat in magazinul de aplicatii.

Petru George Popoescu

Perfect, acum se vede diferența, internet versus antenă, antenă care a rămas în "urmă", calitate HD, funcții de redare din urmă,bibliotecă tv,astea funcții merg numai în aplicație cu internetul!! BRAVO

Anonim

Cu vezi focusat live. Simplu. Daca ai android tv, ai deja aplicatia in store. Daca ai chromecast faci cast. Daca ai iphone faci cast prin airplay pe appletv.

Tibi

E o singura problema care nu e semnalata de nimeni. Su subtitrarea cum ramine pe smart TV nu e o opțiune pentru subtitrare. Pe telefon este opțiune subtitrare pe smart TV nu de ce??

Anonim

Pai cred ca vrei sa spui ca nu e subtitrare pe sisteme de operare non Android / Ios? Ai verificat pe televizor cu Android Tv, de exemplu Sony cu Android, si nu are subtitrare aplicația Focus Sat?

daniel

Pe ios nu gasesc aplicatia pentru live tv

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile