luni, 16 noiembrie 2020

Focus Sat lansează oficial Play TV

Discutam acum două săptămâni despre pachetele PLAY TV și PLAY TV EXTRA de la Focus Sat, exclusiv online. Astăzi, operatorul DTH Focus Sat a remis către hdsatelit.com un comunicat oficial despre lansarea acestor pachete.

Focus Sat lansează Play TV, un nou serviciu de televiziune care se aliniază tendințelor tot mai diversificate de pe piața de televiziune smart din România. Play TV se poate comanda online, doar pe bază de smartcard și aplicația Focus Sat, fără să mai fie necesară instalarea unui echipament de recepție digitală. 

Prin Play TV, programele TV se pot viziona de pe toate dispozitivele smart, telefon mobil, tabletă, laptop, PC sau TV. Fiind disponibil din aplicația Focus Sat, Play TV este compatibil cu Android, iOS și poate fi deschis din orice browser. Acest lucru conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă.  

Organizarea zilnică, planificarea flexibilă a muncii și a relaxării, importanța timpului liber sunt vitale în contextul actual. Pe piața accesului la conținut video, mult timp au dominat programele TV lineare, dar tehnologia avansată a dus la o nouă experiență de a trăi televiziunea, mult mai interactivă. Acum vizionarea programelor TV a devenit posibilă de oriunde, oricând!” a declarat Mihai Tilina, Director General Eviso Marketing Advisory România S.A.

În funcție de conținutul ales, sunt două variante de abonament, Play TV și Play TV Extra. În plus, clienții se bucură de flexibilitate la plată, lunar sau ori de câte ori doresc acces. Ambele variante de abonament, Play TV și Play Extra, includ acces la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu de peste de 500 de titluri, inclusiv conținut în format 4K. 

"Nu vor mai exista emisiuni pierdute! Clienții Play TV au posibilitatea să seteze notificări ca să fie mereu informați când se difuzează filmele, serialele, știrile, transmisiunile sportive sau reality show-urile pe care le urmăresc. Pentru acces rapid ei pot personaliza o listă cu canalele TV preferate", precizează Focus Sat.

Funcția Replay le permite clienților să aleagă când și unde urmăresc emisiunile preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare în aplicatia Focus Sat. De asemenea, clienții pot controla conținutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcției Restart, și pot înregistra programele preferate pentru a le urmări ulterior pe orice ecran.

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați focussat.ro/app/televiziune-online-fara-instalare/.

Despre Focus Sat

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie pe fețe. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează. Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe interactive complete, noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand. Aplicația multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă. Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe. Pentru mai multe informații vă rugam să accesați focussat.ro.


6 comentarii despre subiectul „Focus Sat lansează oficial Play TV”:
Romeo

Cam puține canale, vad ca nici măcar ProTv nu e inclus.

Anonim

este inclus si proteveul, varianta hd, cauta un dreptunghi albastru ... eu nu inteleg totusi de ce, in anul 2020 cind trleviziunea pierde teren, nu exista inca posibilitatea de a te abona "la bucata" si trebuie sa inghiti tot felul de pachete de programe de umplutura, exact cum pe vremuri se vindeau cartile in librarii: una buna, legata la pachet cu una proasta, per ansamblu le plateai pe ambele ... vrei doar filmbox family sau vrei doar protv apai te abonezi doar la ala, simplu :(

Anonim

nu inteleg de ce mai am nevoie de smartcard....

Anonim

Pentru seria de pe el ai nevoie...

Unknown

Se poate folosi si in zona in care internetul este ff.slab?

Anonim

Depinde cat de slab... Ma gândesc a măcar câțiva MB reali/secunda trebui sa ai ... Nu cred ca merge de exemplu cu 50 kb/s sau 500 kb/s pe secunda.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile